متخصصان تغذیه گوجه فرنگی را با نام غذای وظیفه شناس می شناسند که بدون طی کردن مراحل آماده سازی پخت عملی ماورای تغذیه ای را انجام می دهد چرا که گوجه فرنگی از بیماری ها پیشگیری میکند و فاکتورهای سلامت را به تمام نقاط بدن ارسال می کند.
محتوای گوجه حدود ۹۵ درصد آب بوده و ۵ درصد باقیمانده را کربوهیدرات و فیبر تشکیل میدهد. گوجه ها حاوی مقدار خوبی ویتامین های آ، ث، کا و خانواده ویتامین های ب است.
مواد معدنی هم چون پتاسیم، منگنز، منیزیم، مس و فسفر نیز در گوجه وجود دارد.
۱ دیدگاه. دیدگاه جدید بگذارید
لطفا دمای فر رو هم ذکر کنید و این که ایا فر نیاز به گرم شدن داره؟