پیراشکی گوجه فرنگی

پیراشکی گوجه فرنگی

پیراشکی گوجه فرنگی

۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز.
زمان آماده سازی : ۲۰ دقیقه
زمان پخت : ۳۰ - ۲۰ دقیقه
مناسب برای : ۳ - ۴ نفر

متخصصان تغذیه گوجه فرنگی را با نام غذای وظیفه شناس می شناسند که بدون طی کردن مراحل آماده سازی پخت عملی ماورای تغذیه ای را انجام می دهد چرا که گوجه فرنگی از بیماری ها پیشگیری میکند و فاکتورهای سلامت را به تمام نقاط بدن ارسال می کند.

محتوای گوجه حدود ۹۵ درصد آب بوده و ۵ درصد باقیمانده را کربوهیدرات و فیبر تشکیل میدهد. گوجه ها حاوی مقدار خوبی ویتامین های آ، ث، کا و خانواده ویتامین های ب است.

مواد معدنی هم چون پتاسیم، منگنز، منیزیم، مس و فسفر نیز در گوجه وجود دارد.

مواد مورد نیاز

خمیر پیراشکی ۹۵۹۵ : یک بسته
پیاز : ۱ عدد
گوجه فرنگی : دو عدد
قارچ : ۲۰۰ گرم
کلم سفید : ۱۰۰ گرم
سس گوجه فرنگی : ۲ قاشق سوپ خوری
جعفری خرد شده : ۵ قاشق سوپخوری
ادویه : به میزان کافی
نمک : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم

پیراشکی گوجه فرنگی

  1. پیاز را خرد کرده و آن را در مقدار کمی روغن تفت می دهیم تا طلایی شود ،سپس قارچ را اضافه و به تفت دادن ادامه می دهیم .
  2. گوجه فرنگی ، کلم سفید ، جعفری ، سس گوجه فرنگی و ادویه ها را به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم . سپس میگذاریم مواد سرد شود .
  3. خمیر پیراشکی ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا در زیر لفاف خود باز شود . سپس از مواد آماده شده در وسط خمیر قرار داده و دو طرف خمیر را با دست یا چنگال می بندیم .
  4. خمیرها را در روغن سرخ کرده تا رنگ انها طلایی شود .

نکته :

میتوانید بنا به ذائقه خود از هر کدام از چهار نوع طعم متفاوت خمیر پیراشکی ممتاز ۹۵۹۵ ،‌خمیر پیراشکی کچاپ ۹۵۹۵ ، خمیر پیراشکی فلفلی ۹۵۹۵ و خمیرپیراشکی زعفرانی ۹۵۹۵ استفاده فرمایید.

دسته بندی آموزش ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست