پیراشکی گوشت

پیراشکی گوشت

۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز.
زمان آماده سازی : ۲۰ دقیقه
زمان پخت : ۳۰ - ۲۰ دقیقه
مناسب برای : ۳ - ۴ نفر

خواص و فواید مصرف به اندازه گوشت قرمز
آنتی اکسیدان و خنثی کننده رادیکال های آزاد:

فواید و عملکرد گوشت قرمز در حقیقت یکی از منابع آنتی اکسیدانی است که رادیکال های آزاد را از بین می برد. سلنیوم موجود در آن با همکاری ویتامین ای عملکرد آنتی اکسیدانی آن را بهبود و به بیشترین حد می رساند تا با رادیکال های آزاد و عوامل به خطر اندازنده سلامت مبارزه کنند.

مواد مورد نیاز

خمیر پیراشکی ۹۵۹۵ : یک بسته
پیاز : یک عدد
گوشت چرخ کرده : ۱۵۰ گرم
قارچ : ۲۰۰ گرم
سیب زمینی : ۱ عدد ( نگینی سرخ شده )
رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده : ۳ قاشق غذاخوری
زردچوبه : به میزان کافی
نمک : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم
زرشک : ۲ قاشق غذاخوری

پیراشکی گوشت

  1. پیاز را با مقداری روغن ، نمک و زردچوبه تفت می دهیم تا کمی طلایی شود . سپس گوشت را اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا گوشت پخته شود .
  2. رب را اضافه کرده ، کمی تفت داده سپس سیب زمینی و قارچ را به مواد اضافه کرده و میگذاریم تا تفت مختصری بخورد ، در نهایت جعفری ، زرشک و فلفل را به مواد اضافه می کنیم .
  3. خمیر پیراشکی ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و می گذاریم در زیر لفاف خود از حالت انجماد خارج شود . سپس از مواد داخل خمیر ریخته  ( مواد نباید داغ باشد )  و با چنگال یا دست دو طرف خمیر را می بندیم . سپس خمیرهای آماده را در روغن سرخ می کنیم .

نکته :

  – قارچ را ابتدا به همراه کمی آبلیمو حرارت دهید تا آب اضافی آن خارج شود و رنگ قارچ سفید بماند .

  – جعفری را زیاد حرارت ندهید چون با عث تلخی آن می شود .

– میتوانید بنا به ذائقه خود از هر کدام از چهار نوع طعم متفاوت خمیر پیراشکی ممتاز ۹۵۹۵ ،‌ خمیر پیراشکی کچاپ ۹۵۹۵ ، خمیر پیراشکی فلفلی ۹۵۹۵ و خمیر پیراشکی زعفرانی ۹۵۹۵ استفاده نمایید.

دسته بندی آموزش ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست