پیتزا میگو

پیتزا میگو

۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز.
زمان آماده سازی : ۲۰ دقیقه
زمان پخت : ۲۰ - ۲۵ دقیقه
مناسب برای : ۱ نفر

میگو علی‌رغم ظاهر نه‌چندان جذابش، یکی از منابع غنی از آهن است و مصرف آن به افرادی که دچار کم خونی هستند، توصیه می‌شود. میگو همچنین یکی از خوراکی‌های سرشار از امگا ۳ است و به همین دلیل، به کنترل فشار خون نیز کمک می‌کند.

مواد مورد نیاز

خمیر پیتزا ۹۵۹۵ : ۱ عدد
  پنیر پیتزا پروسس ۹۵۹۵ : ۱۰۰ گرم
   میگو پاک شده : ۱۵ عدد
   فلفل دلمه ای : ۱ عدد کوچک
   ریحان خرد شده : ۱ شاخه
  گوجه : یک عدد کوچک
  سس گوجه فرنگی : ۲ قاشق غذاخوری
سیر : یک حبه
پیاز : یک عدد
نمک : به میزان لازم
زردچوبه : ۱/۴ فاشق چای خوری
آب لیمو : یک قاشق غذاخوری
روغن زیتون : یک قاشق غذاخوری

پیتزا میگو

  1. ابتدا میگوها را مزه دار می کنیم . برای این کار میگوها را داخل ظرفی ریخته و  پیاز خلال شده ، نمک و آبلیمو را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم . سپس ظرف را به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم .
  2.  سیر را رنده کرده و با سس گوجه فرنگی و زردچوبه در روغن زیتون تفت مختصری می دهیم .
  3. خمیر پیتزای ۹۵۹۵ را از فریزر بیرون آورده تا از حالت انجماد خارج شود . ظرف مورد نظر را کمی چرب کرده و خمیر پیتزا را درون آن قرار می دهیم .
  4. مخلوط سس را روی سطح خمیر مالیده و مقدار کمی از پنیر را روی خمیر می پاشیم .
  5. گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای را به صورت حلقه های باریکی برش زده و با میگو های مزه دار شده روی سطح خمیر می چینیم . در آخر ریحان و پنیر پیتزا را روی مواد می پاشیم  .
  6. پیتزا را درون فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار داده تا سطح پنیر طلایی شود .

نکته : نان پیتزا نیمه آماده است و به حرارت زیاد احتیاجی ندارد بنابراین شعله ی فر را از بالا تنظیم کنید تا سطح پنیر پیتزا کمی طلایی رنگ شود . در نهایت میتوانید به مدت ۵ دقیقه حرارت فر را از زیر هم روشن کنید تا نان پیتزا کاملا آماده شود.

پیتزا میگو

دسته بندی آموزش ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست