رول بادام هندی با یوفکا

دسر رولی بادام هندی با یوفکا

۴.۷ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : ۹۵۹۵.
زمان آماده سازی : ۴۰ دقیقه
زمان پخت : ۳۰ دقیقه
مناسب برای : ۱۰ تا ۱۵ نفر

مواد مورد نیاز

یوفکامستطیلی ۹۵۹۵ : ۶ ورق
  بادام هندی بدون نمک : ۱ فنجان
  کره ذوب شده : ۲ قاشق غذاخوری
پودر دارچین : ۱/۴ قاشق غذاخوری
چوب دارچین : ۱ عدد
آب : ۱/۲ فنجان
هل : ۱/۴ قاشق غذاخوری
شکر : ۳/۴ فنجان
شکر قهوه ای : ۱/۳ فنجان
   آب لیمو : ۱/۲ قاشق غذاخوری
میخک : ۱/۴ قاشق چایخوری

رول بادام هندی با یوفکا

۱. خمیر یوفکای ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که  ۳۰ دقیقه تا ۱ ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته  یک شکاف ۳ الی ۴ سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود  ، این کار باعث می شود تا سطح خمیرهای داخل بسته  خیس نشده و خمیر راحت  بصورت لایه لایه جدا شود . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) .

۲. ابتدا برای تهیه شربت  آب را به همراه شکر سفید و چوب دارچین میگذاریم تا به جوش آید و شکر به خوبی در آن حل شود ، سپس آب لیمو را اضافه کره و از روی حرارت برمیداریم .

۳. بادام هندی ، پودر دارچین ، هل ، میخک و شکر قهوه ای را درون غذاساز ریخته و میگذاریم تا خوب میکس شود .

۴. سه لایه از ورقه های یوفکا را بر روی هم قرارداده و کاملا با کره ذوب شده مرطوب میکنیم و از قسمت طول خمیر برش میدهیم تا ۴ قسمت داشته باشیم .

۵. مقداری از مواد را بر گوشه خمیر گذاشته و آن را رول میکنیم .

۶. رول ها را درون سینی فر چرب شده قرار میدهیم و به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه درون فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار میدهیم .

۷. در نهایت پس از اینکه رول ها را از فر خارج کردیم ، شربت سرد شده را بر بروی آنها میریزیم .

دسته بندی آموزش ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست