میگو علیرغم ظاهر نهچندان جذابش، یکی از منابع غنی از آهن است و مصرف آن به افرادی که دچار کم خونی هستند، توصیه میشود. میگو همچنین یکی از خوراکیهای سرشار از امگا ۳ است و به همین دلیل، به کنترل فشار خون نیز کمک میکند.
پیتزا میگو

پیتزا میگو




مواد مورد نیاز
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|

پیتزا میگو
- ابتدا میگوها را مزه دار می کنیم . برای این کار میگوها را داخل ظرفی ریخته و پیاز خلال شده ، نمک و آبلیمو را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم . سپس ظرف را به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم .
- سیر را رنده کرده و با سس گوجه فرنگی و زردچوبه در روغن زیتون تفت مختصری می دهیم .
- خمیر پیتزای ۹۵۹۵ را از فریزر بیرون آورده تا از حالت انجماد خارج شود . ظرف مورد نظر را کمی چرب کرده و خمیر پیتزا را درون آن قرار می دهیم .
- مخلوط سس را روی سطح خمیر مالیده و مقدار کمی از پنیر را روی خمیر می پاشیم .
- گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای را به صورت حلقه های باریکی برش زده و با میگو های مزه دار شده روی سطح خمیر می چینیم . در آخر ریحان و پنیر پیتزا را روی مواد می پاشیم .
- پیتزا را درون فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار داده تا سطح پنیر طلایی شود .
نکته : نان پیتزا نیمه آماده است و به حرارت زیاد احتیاجی ندارد بنابراین شعله ی فر را از بالا تنظیم کنید تا سطح پنیر پیتزا کمی طلایی رنگ شود . در نهایت میتوانید به مدت ۵ دقیقه حرارت فر را از زیر هم روشن کنید تا نان پیتزا کاملا آماده شود.