پیتزا مخلوط

پیتزا مخلوط

۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز.
زمان آماده سازی : ۲۰ دقیقه
زمان پخت : ۲۰ دقیقه
مناسب برای : ۲ نفر

مواد مورد نیاز

خمیر پیتزا ۹۵۹۵ : ۲ عدد
پنیر پیتزا پروسس ۹۵۹۵ : ۲۰۰ گرم
سوسیس : ۶ عدد
گوجه فرنگی خرد شده : ۳ عدد
فلفل دلمه ای خرد شده : ۲ عدد
سس گوجه فرنگی : به میزان لازم
زیتون : به میزان کافی
قارچ : برای تزیین

پیتزا مخلوط

  1. ابتدا سوسیس ها را خرد کرده و در مقدار کمی روغن تفت می دهیم .
  2. خمیر پیتزا ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و اجازه میدیم تا زیر لفاف خود از حالت انجماد خارج شود . ظرف مورد نظر را کمی چرب کرده و خمیر پیتزا را درون آن قرار می دهیم .سطح خمیر را به سس گوجه آغشته می کنیم و مقدار کمی از پنیرپیتزا ۹۵۹۵ را روی خمیرمی ریزیم .
  3. سوسیس سرخ شده را به همراه گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای روی خمیر چیده و بقیه پنیر پیتزا را روی مواد میریزیم .
  4. پیتزا را داخل فر از قبل گرم شده در دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار داده تا سطح پنیر طلایی شود . بعد از آماده شدن پیتزا را با قارچ و زیتون تزیین می کنیم .( در صورت دلخواه میتوانید از آویشن به عنوان سبزی معطر روی پیتزا استفاده کنید )

نکته : نان پیتزا نیمه آماده است و به حرارت زیاد احتیاجی ندارد بنابراین شعله ی فر را از بالا تنظیم کنید تا سطح پنیر پیتزا کمی طلایی رنگ شود . در نهایت میتوانید به مدت ۵ دقیقه حرارت فر را از زیر هم روشن کنید تا نان پیتزا کاملا آماده شود.

پیتزا مخلوط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست