پیتزا مخلوط

پیتزا مخلوط




مواد مورد نیاز
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|

پیتزا مخلوط
- ابتدا سوسیس ها را خرد کرده و در مقدار کمی روغن تفت می دهیم .
- خمیر پیتزا ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و اجازه میدیم تا زیر لفاف خود از حالت انجماد خارج شود . ظرف مورد نظر را کمی چرب کرده و خمیر پیتزا را درون آن قرار می دهیم .سطح خمیر را به سس گوجه آغشته می کنیم و مقدار کمی از پنیرپیتزا ۹۵۹۵ را روی خمیرمی ریزیم .
- سوسیس سرخ شده را به همراه گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای روی خمیر چیده و بقیه پنیر پیتزا را روی مواد میریزیم .
- پیتزا را داخل فر از قبل گرم شده در دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار داده تا سطح پنیر طلایی شود . بعد از آماده شدن پیتزا را با قارچ و زیتون تزیین می کنیم .( در صورت دلخواه میتوانید از آویشن به عنوان سبزی معطر روی پیتزا استفاده کنید )
نکته : نان پیتزا نیمه آماده است و به حرارت زیاد احتیاجی ندارد بنابراین شعله ی فر را از بالا تنظیم کنید تا سطح پنیر پیتزا کمی طلایی رنگ شود . در نهایت میتوانید به مدت ۵ دقیقه حرارت فر را از زیر هم روشن کنید تا نان پیتزا کاملا آماده شود.