خمیر پیتزا ۹۵۹۵

خمیر پیتزا ۹۵۹۵

نان نیمه آماده پیتزا فراورده ای است که ماده اصلی آن آرد گندم و یا آرد سایر غلات است که از مخلوط کردن و ورز دادن مواد اصلی( آرد، نمک، آب، خمیر مایه) و مواد اختیاری(روغن ، شکر، شیر، شیرخشک، زعفران،پودر سفیده تخم مرغ، چاشنی ها و ادویه ها) و پس از نیم پخته شدن مورد استفاده قرار گرفته و یا برای نگهداری برای مدت طولانی منجمد میگردد و پس از آماده شدن با مواد پیتزا مجددا پخته میشود. ۹۵۹۵ به عنوان اولین دارنده نشان استاندارد در تولید خمیر پیتزا ، این نان را با فرمولاسیونی منحصر به فرد تولید میکند به گونه ای که سطح نان حاصله بسیار صاف و منسجم و راحت الهضم میباشد . در نان نیمه آماده پیتزا ۹۵۹۵ به دلیل استفاده از مواد اولیه مرغوب و عدم مشاهده بار میکروبی و رعایت کامل موازین بهداشتی ، نیازی به استفاده از مواد نگهدارنده نیست و همینطور در فرمولاسیون این نان از جوش شیرین و بکینگ پودر و موارد مشابه جهت تولید گاز استفاده نشده بلکه از خمیر مایه طبیعی استفاده می شود در نان نیمه آماده پیتزا ۹۵۹۵ از پروتئین های گیاهی و حیوانی جهت تقویت خمیر، در راستای سلامت محوری استفاده میشود. این نان نیمه آماده در دو نوع بسته بندی ظرفی و پاکتی به بازار عرضه میشود که ظروف مورد استفاده در بسته بندی تحت تاثیر اشعه UV استریل و سپس استفاده میشوند .

در تهیه پیتزا با این نان ، تنها کافیست :

  • پس از خارج کردن بسته از فریزر و درآمدن آن از حالت انجماد روی خمیر را به سس کچاپ آغشته کرده و با هر مواد دلخواهی پر کنید .
  • پیتزا را در فر ، مایکروفر ، تستر و سولاردوم میتوانید آماده کنید .
تعداد ۴ عدد خمیر به قطر ۲۰ سانتی متر
یک دوم نان نیمه آماده پیتزا (۶۲ گرم)

آموزش های آشپزی مرتبط

فهرست