خواص و فواید اسفناج برای زیبایی پوست و مو و درمان بیماری ها
اسفناج را باید یک سبزی همه فن حریف نامید. خواص اسفناج برای اعضای داخلی بدن و سلامت و زیبایی پوست و لاغری در کنار درمان بیماری های مختلف بخشی از دنیای خاصیت اسفناج است. اسفناج عموماً به عنوان “سوپر خوراکی” در نظر گرفته می شود و عموماً به عنوان سالم ترین و راحت ترین غذا برای انسان ها مورد استفاده قرار می گیرد و می تواند به شکل عجیبی با روش های مختلف خورده شود.
آشپزی سنتی
بورانی اسفناج قالبی
۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز.مواد مورد نیاز
|
نعنا تازه : ۴ الی ۵ ساقه نمک : به میزان لازم فلفل : به میزان لازم پودر آویشن : ۱ قاشق چایخوری |
|
بورانی اسفناج قالبی
روش تهیه:
۱. پودر ژلاتین را با ۳ قاشق غذاخوری آب سرد مخلوط کرده و بر روی بخار آب قرار میدهیم تا کاملا شفاف شود (بن ماری میکنیم) .
۲. قابلمه کوچکی را آب کرده، روی حرارت قرار میدهیم تا جوش بیاید، سپس ۱/۲ فنجان سرکه سفید و ۱ قاشق چایخوری نمک به آن اضافه میکنیم.
۳. حدود ۲۰۰ گرم از اسفناج های برگ درشت را با ساقه در آب جوش انداخته و بعد از ۱ دقیقه از درون آب جوش خارج میکنیم و بلافاصله در آب سرد میاندازیم (بلانچ میکنیم).
۴. مابقی اسفناج ها را خرد کرده در ظرفی بدون روغن تفت داده تا کمی بپزد سپس میگذاریم تا خنک شوند.
۵. سیر ها را له کرده و همراه با نمک، فلفل، آویشن، اسفناج های خرد شده و ژلاتین سرد شده به ماست اضافه میکنیم.
۶. برگهای جوشانده را با دست باز کرده، ساقه را جدا کرده سپس قالب های کوچک ۱ نفره را با سلفون میپوشانیم و بعد نیز با برگ های اسفناج.
۷. درون قالب هدر نهایت روی بورانی اسفناج قالبی را سلفون کشیده و به مدت حدودا ۱ الی ۲ ساعت در یخچال قرار میدهیم.
۸. در نهایت روی بورانی اسفناج قالبی را سلفون کشیده و به مدت حدودا ۱ الی ۲ ساعت در یخچال قرار میدهیم.
۹. بورانی اسفناج را در ظرف مورد نظر از قالب برگردانده و آن را سرو میکنیم.