سمبوسه با یوفکا
سمبوسه با یوفکا
۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز.مواد مورد نیاز
خمیر یوفکا: به تعداد لازم گوشت چرخ کرده : ۲۵۰ گرم پیاز خرد شده : ۲ عدد فلفل سبز دلمه ای : ۱ عدد زردچوبه : ۱ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز : یک دوم قاشق چایخوری |
زنجبیل تازه : ۱ قاشق چایخوری سیر له شده : ۲ حبه آب لیمو ترش : ۲ قاشق سوپخوری گشنیز تازه خرد شده : یک چهارم پیمانه نعنای تازه خرد شده: ۲ قاشق سوپخوری |
|
سمبوسه با یوفکا
۱. خمیر یوفکای ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که حداقل ۱۲ ساعت قبل از استفاده ، خمیر را از فریزر خارج کرده و درون یخچال نگهداری کنیم تا خمیر به آرامی از حالت انجماد خارج شود ، این کار باعث می شود تا سطح خمیرهای داخل بسته کمتر خیس شده و خمیر راحت تر بصورت لایه لایه شود و یا اینکه یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف ۳ تا ۴ سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) .۲. پیاز را خرد کرده و با مقدار کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود. گوشت چرخ کرده را اضافه و تفت دهید تا تغییر رنگ دهد. سپس فلفل دلمه ای خرد شده را بیفزایید و مواد را با هم خوب مخلوط کنید.
۳. سیر له شده، زنجفیل تازه رنده شده، پودر فلفل قرمز و زردچوبه را افزوده و مواد را با ادویه ها خوب تفت دهید .در نهایت گشنیز ،نعنا و آب لیمو ترش را به مواد بیفزایید و مواد را کمی تفت داده و از روی حرارت بردارید.
۴. یک ورق از خمیر یوفکا را برداشته و سطح آن را با قلم مو به کره ذوب شده آغشته می کنیم ، سپس خمیر را از عرض به دو نیم کرده ( باید دونوار مستطیل شکل داشته باشید ) ، کمی که مواد سرد شد آنها را داخل هر کدام از نوارها ریخته و نوار را به صورت سمبوسه می پیچیم . سپس سمبوسه های آماده را داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار داده تا خمیر ها طلایی شوند و یا آنها را در روغن سرخ می کنیم.