پیراشکی بادنجان و گوشت

پیراشکی بادنجان و گوشت

پیراشکی بادنجان و گوشت

۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز.
زمان آماده سازی : ۴۰ دقیقه
زمان پخت : ۳۰ دقیقه
مناسب برای : ۳ - ۴ نفر

خواص و فواید مصرف به اندازه گوشت قرمز
آنتی اکسیدان و خنثی کننده رادیکال های آزاد:

فواید و عملکرد گوشت قرمز در حقیقت یکی از منابع آنتی اکسیدانی است که رادیکال های آزاد را از بین می برد. سلنیوم موجود در آن با همکاری ویتامین ای عملکرد آنتی اکسیدانی آن را بهبود و به بیشترین حد می رساند تا با رادیکال های آزاد و عوامل به خطر اندازنده سلامت مبارزه کنند.

بادمجان نیز  منبع غنی فسفر، ناسونین، فولات، ویتامین های B، کلسیم، پتاسیم، ویتامین A ، بتا، کربوهیدرات ، آهن، فیبر و ویتامین C است.

مواد مورد نیاز

خمیر پیراشکی ۹۵۹۵ : یک بسته
گوشت چرخ کرده : ۲۰۰ گرم
پیاز : یک عدد بزرگ
بادنجان : ۳عدد
نمک : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم

پیراشکی بادنجان و گوشت

  1. بادنجان ها را پوست کنده و نگینی می کنیم . سپس روی آنها مقداری نمک می پاشیم ، وقتی آب سیاه آن خارج شد ، خشک کرده و در مقدار کمی روغن سرخ می کنیم .
  2. پیاز را نگینی خرد کرده و با مقداری زردچوبه و نمک در مقدار کمی روغن تفت می دهیم تا طلایی شود . سپس گوشت  را به آن اضافه کرده و تفت می دهیم تا گوشت پخته شود .
  3. بادنجان را به همرا فلفل به مواد افزوده و کمی تفت می دهیم ، تا مواد به خوبی با هم مخلوط شوند .
  4. خمیر پیراشکی ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و می گذاریم در زیر لفاف خود از حالت انجماد خارج شود . سپس از مواد داخل خمیر ریخته ( مواد نباید داغ باشد ) و با چنگال یا دست دو طرف خمیر را می بندیم . سپس خمیرهای آماده را در روغن سرخ کرده و یا در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار داده تا خمیرها طلایی شوند .

نکته :

میتوانید بنا به ذائقه خود از هر کدام از طعم های متفاوت خمیر پیراشکی ممتاز ۹۵۹۵ , خمیر پیراشکی فلفلی ۹۵۹۵ , خمیرپیراشکی کچاپ ۹۵۹۵ و خمیر پیراشکی زعفرانی ۹۵۹۵ استفاده فرمایید .

 

دسته بندی آموزش ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست