کاپ میوه ای با یوفکا

کاپ میوه ای با یوفکا

کاپ میوه ای با یوفکا

۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز.
زمان آماده سازی : ۱۵ دقیقه
زمان پخت : ۱۵ دقیقه
مناسب برای : ۱۲ نفر

مواد مورد نیاز

خمیر یوفکا مستطیلی ۹۵۹۵: ۱۲ برگ
           انواع میوه برش خرده : به میزان لازم
  کره ذوب شده : ۱۰۰ گرم
شکلات : برای تزیین
خامه : برای تزیین

کاپ میوه ای با یوفکا

۱. خمیر یوفکای ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که حداقل ۱۲ ساعت قبل از استفاده ، خمیر را از فریزر خارج کرده و درون یخچال نگهداری کنیم تا خمیر به آرامی از حالت انجماد خارج شود ، این کار باعث می شود تا سطح خمیرهای داخل بسته کمتر خیس شده و خمیر راحت تر بصورت لایه لایه شود و یا اینکه یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف ۳ تا ۴ سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود  . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) .

۲. یک برگ از خمیر یوفکا را پهن کرده و روی آن را توسط قلم مو به کره ذوب شده آغشته می کنیم . لایه دوم را روی لایه اول گذاشته و مطابق دستور خمیر را مرطوب میکنیم . این کار را برای دو لایه بعد هم تکرار می کنیم . ( باید ۴ لایه خمیر داشته باشیم ) . سپس خمیرها را به ۴ قسمت تقسیم میکنیم .

کاپ میوه ای با یوفکا

۳.  داخل قالب های مافین را با کره ذوب شده چرب می کنیم و در هر قالب ۴ مستطیل کوچک قرار می دهیم .

کاپ میوه ای با یوفکا

۴. قالب را داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا خمیرها طلایی شوند . دقت داشته  باشید که خمیر ها به خاطر نازکیشان نسوزند .

کاپ میوه ای با یوفکا

کاپ میوه ای با یوفکا

۵. بعد از سرد شدن خمیرها ، به آهستگی آنها را از قالب خارج کرده و با میوه های دلخواه ، خامه و شکلات تزیین کنید.

کاپ میوه ای با یوفکا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست