کاپ میوه ای با یوفکا

کاپ میوه ای با یوفکا




مواد مورد نیاز
![]() انواع میوه برش خرده : به میزان لازم ![]() |
![]() ![]() |
|

کاپ میوه ای با یوفکا
۱. خمیر یوفکای ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که حداقل ۱۲ ساعت قبل از استفاده ، خمیر را از فریزر خارج کرده و درون یخچال نگهداری کنیم تا خمیر به آرامی از حالت انجماد خارج شود ، این کار باعث می شود تا سطح خمیرهای داخل بسته کمتر خیس شده و خمیر راحت تر بصورت لایه لایه شود و یا اینکه یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف ۳ تا ۴ سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) .۲. یک برگ از خمیر یوفکا را پهن کرده و روی آن را توسط قلم مو به کره ذوب شده آغشته می کنیم . لایه دوم را روی لایه اول گذاشته و مطابق دستور خمیر را مرطوب میکنیم . این کار را برای دو لایه بعد هم تکرار می کنیم . ( باید ۴ لایه خمیر داشته باشیم ) . سپس خمیرها را به ۴ قسمت تقسیم میکنیم .
۳. داخل قالب های مافین را با کره ذوب شده چرب می کنیم و در هر قالب ۴ مستطیل کوچک قرار می دهیم .
۴. قالب را داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا خمیرها طلایی شوند . دقت داشته باشید که خمیر ها به خاطر نازکیشان نسوزند .
۵. بعد از سرد شدن خمیرها ، به آهستگی آنها را از قالب خارج کرده و با میوه های دلخواه ، خامه و شکلات تزیین کنید.