تارت ژامبون
تارت ژامبون
۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز. زمان آماده سازی : ۳۰ دقیقه
زمان پخت : ۳۰ دقیقه
مناسب برای : ۴ نفر
مواد مورد نیاز
خمیر یوفکا مستطیلی ۹۵۹۵ : ۴ عدد پنیر پیتزا : ۲۰۰ گرم هویج پخته ( نگینی ) : ۳ عدد ژامبون گوشت یا مرغ : ۲۰۰ گرم |
شوید تازه : ۱۰۰ گرم تخم مرغ : یک عدد روغن : به میزان کافی |
|
تارت ژامبون
۱. خمیر یوفکای ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که حداقل ۱۲ ساعت قبل از استفاده ، خمیر را از فریزر خارج کرده و درون یخچال نگهداری کنیم تا خمیر به آرامی از حالت انجماد خارج شود ، این کار باعث می شود تا سطح خمیرهای داخل بسته کمتر خیس شده و خمیر راحت تر بصورت لایه لایه شود و یا اینکه یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف ۳ تا ۴ سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید)۲. یک ورق از یوفکا را در ظرف تارت قرار داده و سطح آن را توسط قلم مو با مخلوط زرده تخم مرغ و روغن مایع مرطوب می کنیم . این کار را برای ۳ لایه دیگر نیز تکرار می کنیم . ( در نهایت باید ۴ لایه خمیر داشته باشیم . خمیر ها را به صورت ضربدری قرار دهید تا کف ظرف تارت را کاملا بپوشاند )
۳. تمامی مواد را با هم مخلوط کرده و در روی خمیر میریزیم .
۴. تارت را به مدت ۳۰ دقیقه در فر گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ درجه قرارمی دهیم .
نکته : در صورت نداشتن شوید تازه ، می توانید از ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری شوید خشک استفاده نمایید .