بورک مرغ با یوفکا

بورک مرغ با یوفکا

۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز.
زمان آماده سازی : ۴۰ دقیقه
زمان پخت : ۳۰ ذقیقه
مناسب برای : ۴ نفر

مواد مورد نیاز

خمیر یوفکا مستطیلی ۹۵۹۵ : به تعداد لازم
سینه مرغ خرد شده : ۴۰۰ گرم
پیاز : یک عدد
فلفل دلمه خرد شده : ۱ عدد
گوجه فرنگی خرد شده : ۲ عدد
جعفری خردشده : ۴ قاشق سوپ خوری
شیر : ۱/۳ پیمانه
نمک : به میزان لازم
زردچوبه : به میزان کافی
تخم مرغتخم مرغ : یک عدد

بورک مرغ با یوفکا

۱. سینه مرغ را به قطعات کوچک خرد کرده و با پیاز ، نمک و زردچوبه  در مقدار کمی روغن  تفت داده تا مرغ پخته شود .سپس فلفل دلمه ای وگوجه فرنگی را اضافه کرده وکمی تفت داده ،  در نهایت جعفری را به مخلوط اضافه می کنیم .

۲. خمیر یوفکای ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که حداقل ۱۲ ساعت قبل از استفاده ، خمیر را از فریزر خارج کرده و درون یخچال نگهداری کنیم تا خمیر به آرامی از حالت انجماد خارج شود ، این کار باعث می شود تا سطح خمیرهای داخل بسته کمتر خیس شده و خمیر راحت تر بصورت لایه لایه شود و یا اینکه یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف ۳ تا ۴ سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود  . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) .

۳. تخم مرغ و شیر را با هم مخلوط می کنیم . بعد از اینکه مواد کمی سرد شد ، یک ورق از یوفکا را پهن کرده و سطح آن را توسط قلم مو با مخلوطی از تخم مرغ و شیر مرطوب می کنیم ، سپس مقداری از مواد را روی خمیر ریخته ( کمی از کناره ها تا کرده تامواد بیرون نریزد ) و خمیر را رول می کنیم .

۴. رول های آماده را در روغن سرخ کرده و یا در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه قرار داده تا سطح خمیر طلایی شود .

بورک مرغ با یوفکا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست