بورک مرغ با یوفکا

بورک مرغ با یوفکا




مواد مورد نیاز
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|

بورک مرغ با یوفکا
۱. سینه مرغ را به قطعات کوچک خرد کرده و با پیاز ، نمک و زردچوبه در مقدار کمی روغن تفت داده تا مرغ پخته شود .سپس فلفل دلمه ای وگوجه فرنگی را اضافه کرده وکمی تفت داده ، در نهایت جعفری را به مخلوط اضافه می کنیم .۲. خمیر یوفکای ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که حداقل ۱۲ ساعت قبل از استفاده ، خمیر را از فریزر خارج کرده و درون یخچال نگهداری کنیم تا خمیر به آرامی از حالت انجماد خارج شود ، این کار باعث می شود تا سطح خمیرهای داخل بسته کمتر خیس شده و خمیر راحت تر بصورت لایه لایه شود و یا اینکه یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف ۳ تا ۴ سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) .
۳. تخم مرغ و شیر را با هم مخلوط می کنیم . بعد از اینکه مواد کمی سرد شد ، یک ورق از یوفکا را پهن کرده و سطح آن را توسط قلم مو با مخلوطی از تخم مرغ و شیر مرطوب می کنیم ، سپس مقداری از مواد را روی خمیر ریخته ( کمی از کناره ها تا کرده تامواد بیرون نریزد ) و خمیر را رول می کنیم .
۴. رول های آماده را در روغن سرخ کرده و یا در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه قرار داده تا سطح خمیر طلایی شود .