باقلوا

باقلوا

۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز.
زمان آماده سازی : ۴۰ دقیقه
زمان پخت : ۶۰ دقیقه
مناسب برای : ۱۰ تا ۱۵ نفر

مواد مورد نیاز

خمیر یوفکا  ۹۵۹۵ : یک بسته
  مغز گردو خرد شده : ۴ تا ۵ پیمانه
  شکر : ۱ و ۱/۲ پیمانه
دارچین : ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری
پوست پرتقال : یک قاشق مرباخوری
         شربت بهارنارنج : یک قاشق سوپ خوری
آبلیمو : یک قاشق غذاخوری
عسل : یک قاشق غذاخوری
پودر پسته : برای تزیین
شکلات آب شده : برای تزیین
کره ذوب شده : به میزان لازم

باقلوا

۱. مغز گردو را خرد می کنیم .

باقلوا

۲. دارچین و پوست پرتقال رنده شده را با گردو مخلوط می کنیم .

باقلوا

۳.  خمیر یوفکای ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف ۳ تا  ۴ سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود  . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید ) .

طرز تهیه باقلوا به صورت لوزی :

۴ سطح قالب مورد نظر را با کره چرب می کنیم . یک ورق از خمیر یوفکا را برداشته و سطح آن را با قلم مو به کره ذوب شده آغشته می کنیم تا کاملا مرطوب شود . سپس لایه دوم را روی لایه اول گذاشته و مجدد سطح آن را مرطوب می کنیم . این کار را برای لایه سوم ، چهارم و پنجم نیز تکرار می کنیم . ( تعداد لایه های خمیر بسته به سلیقه می تواند کمتر یا بیشتر باشد ولی از سه لایه کمتر نباشد ) .

باقلوا

۵. سطح خمیر را با مخلوط گردو پوشانده و مجدد ۵ لایه دیگر خمیر یوفکا چرب شده روی آن قرار داده و دوباره سطح خمیر را با مخلوط گردو می پوشانیم . در نهایت ۵ لایه دیگر خمیر یوفکا چرب شده روی سطح گردوها قرار می دهیم .

باقلوا

۶. خمیر را به صورت لوزی برش می زنیم .

باقلوا

۷. باقلوا را به مدت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا طلایی شوند .

باقلوا

طرز تهیه شربت :

۸ در قابلمه ای شکر ، آبلیمو و آب را کاملا با هم مخلوط کرده و روی شعله می گذاریم تا به نقطه جوش برسد ، سپس از روی حرارت برداشته و با عسل و شربت بهارنارنج مخلوط می کنیم . سپس شربت را روی باقلوا میریزیم . ( توجه داشته باشید یا باقلوا سرد باشد یا شربت سرد شده باشد )  .

باقلوا

طرز تهیه باقلوای رولی :

۹  چهار لایه ورقه یوفکا را از عرض کنار هم قرار داده و سطح تمامی آنها را به کره ذوب شده آغشته می کنیم ( مقداری از لبه های یوفکا را روی هم بیاورید تا موقع رول کردن خمیرها از هم جدا نشوند ) . سپس یک سیخ را روی خمیر قرار دهید به طوریکه چند سانت از لبه خمیر فاصله داشته باشد .

باقلوا

۱۰.  لبه فاصله داده شده را روی سیخ برمی گردانیم .

باقلوا

۱۱.  روی لبه برگردانده شده از مخلوط گردو می ریزیم .

باقلوا

۱۲.  سپس خمیر را با کمک سیخ رول می کنیم .

باقلوا

۱۳. هنگام قرار دادن در سینی فر با کمک سیخ کمی خمیر را تاب می دهیم  .

۱۴.  سپس سیخ را به آرامی خارج می کنیم.

باقلوا

۱۵.  رولها را داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه قرار داده تا سطح باقلوا طلایی شود .

باقلوا

۱۶.  باقلوا را برش زده و روی آن شربت می ریزیم ( یا باقلوا باید سرد باشد یا شربت ) . سپس سطح آن را با پودر پسته و شکلات تزیین می کنیم .

باقلوا

باقلوا

باقلوا

دسته بندی آموزش ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست