خواص ماهی
ماهی دارای ارزش تغذیه ای بسیار بالایی است و اکثر مواد مغذی مفید و ضروری برای انسان را به تنهایی داراست. ولی ویژگی مخصوص ماهی که آن را بین سایر مواد غذایی حائز اهمیت خاص ساخته است، نوع چربی موجود در آن است.
ماهی و محصولات دریایی با وجود آن که جزو مواد غذایی حیوانی هستند، ولی از نظر ترکیب چربی با سایر مواد حیوانی متفاوتاند. چربی موجود در مواد غذایی حیوانی به طور عمده حاوی ترکیباتی به نام اسیدهای چرب اشباع شده هستند که این ترکیبات موجب بالا بردن کلسترول و سایر چربیهای نامطلوب خون میشوند.
ماهی کنجدی
روش تهیه:
۱. ابتدا سس خردل، پوره گوجه فرنگی، ترخون، آب لیمو و فلفل را با هم در یک کاسه به خوبی مخلوط میکنیم.
۲. در کاسه ای دیگر آرد و کنجد را با هم مخلوط میکنیم و درون بشقاب تختی پهن میکنیم، تخم مرغ را نیز در ظرفی جداگانه به خوبی میزنیم.
۳. از مخلوط خردل و پوره گوجه فرنگی به دو طرف فیله ها مالیده، سپس درون تخم مرغ زده و در نهایت با مخلوط آرد و کنجد سطح آن را میپوشانیم و به مدت ۳۰ دقیقه در درون یخچال قرار میدهیم.
۴. گریل را گرم کرده، تکه های ماهی را روی شبکه توری گریل قرار داده، سپس به کمک یه برس روی فیله ها را به آرامی به روغن زیتون آغشته میکنیم و به مدت حدودا ۴۵ دقیقه گریل میکنیم.
۵. ماهی ها را به آرامی برگردانده سطح دیگر آن را نیز به خوبی به روغن زیتون آغشته کرده و مجدادا گریل میکنیم.
۶. در نهایت ماهی را همراه با هویج، کدو، کرفس و فلفل دلمه ای آبپز شده سرو میکنیم.
پیشنهاد ما آموزش پیراشکی است