شیرینی خامه ای با شاتوت و خمیر یوفکا
شیرینی خامه ای با شاتوت
۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز.مواد مورد نیاز
دارچین : ۲ قاشق مرباخوری شاتوت : ۳۵۰ گرم آبلیمو : یک قاشق غذاخوری کره ذوب شده : به میزان لازم |
|
شیرینی خامه ای با شاتوت
۱. ابتدا گردو را به خوبی خرد میکنیم .۲. گردوهای خرد شده را به درون کاسه ای منتقل کرده و سپس یک قاشق مربا خوری از دارچین را به همراه چهار قاشق غذاخوری از شکر به آن اضافه کرده و به خوبی مخلوط میکنیم .
۳. خمیر یوفکا ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکا منجمد شده بهترین راه این است که یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف ۳ تا ۴ سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) .
۴. کف ظرف خود را به خوبی با کره ذوب شده چرب میکنیم .
۵. یک لایه از خمیر را برداشته و در کف ظرف قرار میدهیم ، سپس سطح آن را کاملا به کره ذوب شده آغشته میکنیم .
۶. لایه دوم را برداشته و روی لایه اول قرار داده ، سپس سطح آن را نیز مطابق قبل کاملا مرطوب میکنیم . این کار را برای ۸ لایه دیگر نیز انجام میدهیم تا در نهایت ۱۰ لایه یوفکا چرب شده روی هم داشته باشیم.
۸. مخلوط گردو ها را بر روی خمیر پهن میکنیم .
۹. روی گردو ها را با هشت لایه خمیر چرب شده دیگر میپوشانیم .
۱۰ سینی را درون فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار داده تا سطح خمیر طلایی شود .
۱۱. شاتوت را له کرده و با شکر مخلوط میکنیم .
۱۲. شاتوت ها را درون ظرفی مناسب ریخته و میگذاریم تا بجوشد تا زمانی که آب آن خشک شود .
۱۳. در ظرف دیگری دو لیوان آب را به همراه شکر باقیمانده و دارچین میجوشانیم تا زمانی که شکر کاملا در آب حل شود .
۱۴. خامه را درون ظرفی ریخته و با همزن به مدت یک الی دو دقیقه تا زمانی که خامه سفت شود و شکل گیرد خوب میزنیم .
۱۵. شربت را بر روی خمیر ریخته و سپس خامه را روی آن پهن میکنیم .