شیرینی خامه ای با شاتوت

شیرینی خامه ای با شاتوت

شیرینی خامه ای با شاتوت

۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز.
زمان آماده سازی : ۳۰ دقیقه
زمان پخت : ۲۰ - ۲۵ دقیقه
مناسب برای : ۹ نفر

مواد مورد نیاز

خمیر یوفکا مستطیلی ۹۵۹۵: ۱۸ ورق
   گردو خرد شده : یک فنجان
   شکر : دو فنجان
خامه : سه فنجان
دارچین : ۲ قاشق مرباخوری
          شاتوت : ۳۵۰ گرم
آبلیمو : یک قاشق غذاخوری
کره ذوب شده : به میزان لازم

شیرینی خامه ای با شاتوت

۱. ابتدا گردو را به خوبی خرد میکنیم .

شیرینی خامه ای با شاتوت

۲. گردوهای خرد شده را به درون کاسه ای منتقل کرده و سپس یک قاشق مربا خوری از دارچین را به همراه چهار قاشق غذاخوری از شکر به آن اضافه کرده و به خوبی مخلوط میکنیم .

شیرینی خامه ای با شاتوت

شیرینی خامه ای با شاتوت

۳. خمیر یوفکا ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکا منجمد شده بهترین راه این است که  یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف ۳ تا ۴ سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود  . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) .

۴.  کف ظرف خود را به خوبی با کره ذوب شده چرب میکنیم .

شیرینی خامه ای با شاتوت

۵. یک لایه از خمیر را برداشته و در کف ظرف قرار میدهیم ، سپس سطح آن را کاملا به کره ذوب شده آغشته میکنیم .

شیرینی خامه ای با شاتوت

۶. لایه دوم را برداشته و روی لایه اول قرار داده ، سپس سطح آن را نیز مطابق قبل کاملا مرطوب میکنیم . این کار را برای ۸ لایه دیگر نیز انجام میدهیم تا در نهایت ۱۰ لایه یوفکا چرب شده روی هم داشته باشیم.

شیرینی خامه ای با شاتوت

۸. مخلوط گردو ها را بر روی خمیر پهن میکنیم .

شیرینی خامه ای با شاتوت

۹. روی گردو ها را با هشت لایه خمیر چرب شده دیگر میپوشانیم .

شیرینی خامه ای با شاتوت

۱۰ سینی را درون فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار داده تا سطح خمیر طلایی شود .

شیرینی خامه ای با شاتوت

۱۱. شاتوت را له کرده و با شکر مخلوط میکنیم .

شیرینی خامه ای با شاتوت

۱۲. شاتوت ها را درون ظرفی مناسب ریخته و میگذاریم تا بجوشد تا زمانی که آب آن خشک شود .

شیرینی خامه ای با شاتوت

شیرینی خامه ای با شاتوت

۱۳. در ظرف دیگری دو لیوان آب را به همراه شکر باقیمانده و دارچین میجوشانیم تا زمانی که شکر کاملا در آب حل شود .

شیرینی خامه ای با شاتوت

۱۴. خامه را درون ظرفی ریخته و با همزن به مدت یک الی دو دقیقه تا زمانی که خامه سفت شود و شکل گیرد خوب میزنیم .

شیرینی خامه ای با شاتوت

۱۵. شربت را بر روی خمیر ریخته و سپس خامه را روی آن پهن میکنیم .

شیرینی خامه ای با شاتوت

شیرینی خامه ای با شاتوت

شیرینی خامه ای با شاتوت

دسته بندی آموزش ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست