شکلات های موزی با یوفکا
شکلات های موزی با یوفکا
۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز.مواد مورد نیاز
خمیر یوفکا مستطیلی ۹۵۹۵ : ۹ ورق شکلات تخته ای : ۲۰۰ گرم کره بادام زمینی : ۱۲ قاشق مربا خوری |
موز : ۳ عدد کره ذوب شده : ۱۰۰ گرم پودر قند : برای تزیین |
|
شکلات های موزی با یوفکا
۱. شکلات را رنده کرده و هر موز را به ۴ قسمت تقسم می کنیم ( یک برش عرضی و یک برش طولی )۲. خمیر یوفکای ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف ۳ تا ۴ سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید و یا در صورت داشتن مایکروویو آن را روی قسمت دیفراست قرار داده و بسته خمیر را به مدت ۳۰ ثانیه داخل آن بگدارید ) .
۳. یک لایه از خمیر را برداشته و روی آن را توسط قلم مو به کره ذوب شده آغشته می کنیم تا سطح خمیر کاملا مرطوب شود . سپس لایه دوم را روی لایه اول قرار داده و همانند قبل مرطوب می کنیم . این کار را برای لایه سوم نیز تکرار می کنیم . سپس خمیر را از طول و عرض برش داده ، تا ۴ مستطیل سه تایی داشته باشیم .
۴. سطح هر مستطیل را با یک قاشق مربا خوری کره بادام زمینی آغشته کرده و مقداری شکلات رنده شده روی آن می پاشیم ، سپس یک تکه موز را در وسط خمیر می گذاریم .
۵. دو طرف خمیر را روی هم آورده بطوریکه روی مواد کاملا پوشیده شود . سپس دو انتهای خمیر را به صورت شکلات میبندیم .
۶. سطح شکلات های آماده شده را به کره ذوب شده آغشته کرده و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ تا ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار می دهیم تا سطح آنها طلایی شود .
۷. پس از آماده شدن سطح شکلات ها را با پودر قند تزیین می کنیم . مواد ذکر شده برای آماده کردن ۱۲ شکلات می باشد .