رول بادام هندی با یوفکا

دسر رولی بادام هندی با یوفکا




مواد مورد نیاز
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|

رول بادام هندی با یوفکا
۱. خمیر یوفکای ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که ۳۰ دقیقه تا ۱ ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته یک شکاف ۳ الی ۴ سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود ، این کار باعث می شود تا سطح خمیرهای داخل بسته خیس نشده و خمیر راحت بصورت لایه لایه جدا شود . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) .۲. ابتدا برای تهیه شربت آب را به همراه شکر سفید و چوب دارچین میگذاریم تا به جوش آید و شکر به خوبی در آن حل شود ، سپس آب لیمو را اضافه کره و از روی حرارت برمیداریم .
۳. بادام هندی ، پودر دارچین ، هل ، میخک و شکر قهوه ای را درون غذاساز ریخته و میگذاریم تا خوب میکس شود .
۴. سه لایه از ورقه های یوفکا را بر روی هم قرارداده و کاملا با کره ذوب شده مرطوب میکنیم و از قسمت طول خمیر برش میدهیم تا ۴ قسمت داشته باشیم .
۵. مقداری از مواد را بر گوشه خمیر گذاشته و آن را رول میکنیم .
۶. رول ها را درون سینی فر چرب شده قرار میدهیم و به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه درون فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار میدهیم .
۷. در نهایت پس از اینکه رول ها را از فر خارج کردیم ، شربت سرد شده را بر بروی آنها میریزیم .