اسکوپ های بستنی به همراه یوفکا

اسکوپ های بستنی به همراه یوفکا

اسکوپ های بستنی به همراه یوفکا

۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز.
زمان آماده سازی : ۱۰ دقیقه
زمان پخت : ۱۰ - ۱۵ دقیقه
مناسب برای : ۵نفر

مواد مورد نیاز

خمیر یوفکا مستطیلی ۹۵۹۵ : ۵ برگ
              بستنی : به میزان کافی
    کره ذوب شده : به میزان کافی
برگ نعناع : برای تزیین
پودر قند : برای تزیین

اسکوپ های بستنی به همراه یوفکا

۱. خمیر یوفکای ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که حداقل ۱۲ ساعت قبل از استفاده ، خمیر را از فریزر خارج کرده و درون یخچال نگهداری کنیم تا خمیر به آرامی از حالت انجماد خارج شود ، این کار باعث می شود تا سطح خمیرهای داخل بسته کمتر خیس شده و خمیر راحت تر بصورت لایه لایه شود و یا اینکه یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف ۳ تا ۴ سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) .

۲. یک لایه از خمیر را برداشته و روی آن را توسط قلم مو کاملا به کره ذوب شده آغشته می کنیم تا سطح خمیر کاملا مرطوب شود .

۳. از طول دو طرف خمیر را جمع کرده و به آن شکل می دهیم .

اسکوپ های بستنی به همراه یوفکا

اسکوپ های بستنی به همراه یوفکا

۵. وسط خمیر را کمی باز می کنیم .

اسکوپ های بستنی به همراه یوفکا

۶. خمیرها را داخل فر از قبل گرم شده با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار داده تا کمی تغییر رنگ داده و ترد شوند .

۷. پس از خارج کردن خمیرها از داخل فر و سرد شدن آنها یک اسکوپ از بستنی مورد علاقه خود را روی خمیر قرارداده و سطح خمیر را با پودر قند و یک برگ نعناع تزیین کنید .

اسکوپ های بستنی به همراه یوفکا

دسته بندی آموزش ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست