پای پنیر با یوفکا
پای پنیر با یوفکا
۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز.مواد مورد نیاز
خمیر یوفکا مستطیلی ۹۵۹۵ : ۲۰ عدد پنیر کوتاژ : ۷۰۰ گرم تخم مرغ : ۴ عدد پنیر فتا : یک پیمانه |
کره ذوب شده : ۱۰۰ گرم آرد : یک قاشق غذاخوری دوغ : نصف پیمانه |
|
پای پنیر با یوفکا
۱. تخم مرغ ها را درون کاسه ای ریخته و هم می زنیم ، سپس پنیر کوتاژ را به آن اضافه می کنیم .۲. پنیر فتا ، دوغ و آرد را به مواد اضافه کرده و خوب هم می زنیم .
۳. خمیر یوفکای ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که حداقل ۱۲ ساعت قبل از استفاده ، خمیر را از فریزر خارج کرده و درون یخچال نگهداری کنیم تا خمیر به آرامی از حالت انجماد خارج شود ، این کار باعث می شود تا سطح خمیرهای داخل بسته کمتر خیس شده و خمیر راحت تر بصورت لایه لایه شود و یا اینکه یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف ۳ تا ۴ سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) .
۴. کف طرف مورد نظر را با کرده ذوب شده چرب می کنیم .
۵. یک ورق از یوفکا را داخل ظرف گذاشته و سطح آن را با قلم مو به کره ذوب شده آغشته می کنیم ، لایه دوم را روی لایه اول گذاشته و همانند قبل خمیر را به کره آغشته می کنیم . این کار را را برای سه لایه بعد نیز تکرار می کنیم ، بطوریکه در نهایت ۵ لایه یوفکای چرب شده داشته باشیم .
۶. مقداری از مخلوط پنیر را روی تمام سطح یوفکا پخش می کنیم .
۷. پنج ورق دیگر را چرب کرده و روی پنیر گذاشته و مجدد مخلوط پنیر را روی سطح یوفکا پخش می کنیم . این کار را ادامه میدهیم تا در نهایت ۲۰ ورق یوفکا با مخلوط پنیر داشته باشیم .( ۴ لایه ۵ تایی )
۸. سطح لایه آخر را کاملا با کره چرب کرده و ظرف را داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۴۰ – ۵۰ دقیقه قرار می دهیم تا خمیر طلایی رنگ شود .