پای پنیر با یوفکا

۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز.
زمان آماده سازی : ۱۵ دقیقه
زمان پخت : ۴۰ - ۵۰ دقیقه
مناسب برای : ۵-۶ نفر

مواد مورد نیاز

خمیر یوفکا مستطیلی ۹۵۹۵ : ۲۰ عدد
پنیر کوتاژ : ۷۰۰ گرم
تخم مرغتخم مرغ : ۴ عدد
پنیر فتا : یک پیمانه
کره ذوب شده : ۱۰۰ گرم
آرد : یک قاشق غذاخوری
دوغ : نصف پیمانه

پای پنیر با یوفکا

۱. تخم مرغ ها را درون کاسه ای ریخته و هم می زنیم ، سپس پنیر کوتاژ را به آن اضافه می کنیم .

پای پنیر با یوفکا

۲. پنیر فتا ، دوغ و آرد را به مواد اضافه کرده و خوب هم می زنیم .

پای پنیر با یوفکا

پای پنیر با یوفکا

۳. خمیر یوفکای ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که حداقل ۱۲ ساعت قبل از استفاده ، خمیر را از فریزر خارج کرده و درون یخچال نگهداری کنیم تا خمیر به آرامی از حالت انجماد خارج شود ، این کار باعث می شود تا سطح خمیرهای داخل بسته کمتر خیس شده و خمیر راحت تر بصورت لایه لایه شود و یا اینکه یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف ۳ تا ۴ سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) .

۴. کف طرف مورد نظر را با کرده ذوب شده چرب می کنیم .

پای پنیر با یوفکا

۵. یک ورق از یوفکا را داخل ظرف گذاشته و سطح آن را با قلم مو به کره ذوب شده آغشته می کنیم ، لایه دوم را روی لایه اول گذاشته و همانند قبل خمیر را به کره آغشته می کنیم . این کار را را برای سه لایه بعد نیز تکرار می کنیم ، بطوریکه در نهایت ۵ لایه یوفکای چرب شده داشته باشیم .

پای پنیر با یوفکا

۶. مقداری از مخلوط پنیر را روی تمام سطح یوفکا پخش می کنیم .

پای پنیر با یوفکا

۷. پنج ورق دیگر را چرب کرده و روی پنیر گذاشته و مجدد مخلوط پنیر را روی سطح یوفکا پخش می کنیم . این کار را ادامه میدهیم تا در نهایت ۲۰ ورق یوفکا با مخلوط پنیر داشته باشیم .( ۴ لایه ۵ تایی )

پای پنیر با یوفکا

۸. سطح لایه آخر را کاملا با کره چرب کرده و ظرف را داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۴۰ – ۵۰ دقیقه قرار می دهیم تا خمیر طلایی رنگ شود .

پای پنیر با یوفکا

پای پنیر با یوفکا

دسته بندی آموزش ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست