پای سیب زمینی و پنیر
پای سیب زمینی و پنیر
۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز. زمان آماده سازی : ۲۰ دقیقه
زمان پخت : ۲۰ دقیقه
مناسب برای : ۶ - ۷ نفر
مواد مورد نیاز
خمیر یوفکا ۹۵۹۵ : ۶ ورق سیب زمینی : ۵ عدد متوسط پیاز : ۲ عدد متوسط تخم مرغ : ۲ عدد پنیر فتا : یک پیمانه |
کره ذوب شده : ۵۰ گرم نعناع خشک : ۱ قاشق چایخوری نمک : به میزان لازم فلفل : به میزان لازم |
|
پای سیب زمینی و پنیر
۱. خمیر یوفکای ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که حداقل ۱۲ ساعت قبل از استفاده ، خمیر را از فریزر خارج کرده و درون یخچال نگهداری کنیم تا خمیر به آرامی از حالت انجماد خارج شود ، این کار باعث می شود تا سطح خمیرهای داخل بسته کمتر خیس شده و خمیر راحت تر بصورت لایه لایه شود و یا اینکه یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف ۳ تا ۴ سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) .۲. سیب زمینی و پیاز را رنده کرده و مواد را با روغن مخلوط کرده و روی حرارت می گذاریم تا کمی نرم شوند .
۳.تخم مرغ ، پنیر فتا،نمک ، فلفل و نعناع را با هم مخلوط کرده و به مخلوط سیب زمینی اضافه می کنیم .
۴. تابه مورد نظر را با کره چرب می کنیم .یک لایه از خمیر یوفکا ۹۵۹۵ را با قلم مو به کره ذوب شده آغشته کره و درون تابه قرار میدهیم . این کار را برای ۳ ورق دیگر نیز انجام داده به طوریکه در نهایت ۴ لایه آغشته به کره درون تابه داشته باشیم .
۵. مواد را روی ورقه های یوفکا ریخته ، دو ورق باقیمانده را به کره آغشته کرده و روی مواد قرار می دهیم بطوریکه تمام مواد را بپوشاند .
۶. تابه را روی حرارت می گذاریم تا روی ورقه ها طلایی رنگ شوند. (میتوانید پای را درون فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار دهید )