پای سیب زمینی و پنیر

پای سیب زمینی و پنیر

پای سیب زمینی و پنیر

۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز.
زمان آماده سازی : ۲۰ دقیقه
زمان پخت : ۲۰ دقیقه
مناسب برای : ۶ - ۷ نفر

مواد مورد نیاز

خمیر یوفکا ۹۵۹۵ : ۶ ورق
سیب زمینی : ۵ عدد متوسط
پیاز : ۲ عدد متوسط
تخم مرغتخم مرغ : ۲ عدد
پنیر فتا : یک پیمانه
کره ذوب شده : ۵۰ گرم
نعناع خشک : ۱ قاشق چایخوری
نمک : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم

پای سیب زمینی و پنیر

۱. خمیر یوفکای ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که حداقل ۱۲ ساعت قبل از استفاده ، خمیر را از فریزر خارج کرده و درون یخچال نگهداری کنیم تا خمیر به آرامی از حالت انجماد خارج شود ، این کار باعث می شود تا سطح خمیرهای داخل بسته کمتر خیس شده و خمیر راحت تر بصورت لایه لایه شود و یا اینکه یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف ۳ تا ۴ سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود  . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) .

۲. سیب زمینی و پیاز را رنده کرده و  مواد را با روغن مخلوط کرده و روی حرارت می گذاریم تا کمی نرم شوند .

۳.تخم مرغ ، پنیر فتا،نمک ، فلفل و نعناع را با هم مخلوط کرده و به مخلوط سیب زمینی اضافه می کنیم .

پای سیب زمینی و پنیر

۴. تابه مورد نظر را با کره چرب می کنیم .یک لایه از خمیر یوفکا ۹۵۹۵ را با قلم مو به کره ذوب شده آغشته کره و درون تابه قرار میدهیم . این کار را برای ۳ ورق دیگر نیز انجام داده به طوریکه در نهایت ۴ لایه آغشته به کره درون تابه داشته باشیم .

۵. مواد را روی ورقه های یوفکا ریخته ، دو ورق باقیمانده را به کره آغشته کرده و روی مواد قرار می دهیم بطوریکه تمام مواد را بپوشاند .

۶. تابه را روی حرارت می گذاریم تا روی ورقه ها طلایی رنگ شوند. (میتوانید پای را درون فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار دهید )

پای سیب زمینی و پنیر

پای سیب زمینی و پنیر

پای سیب زمینی و پنیر

دسته بندی آموزش ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست