ماهی سالمون با خمیر یوفکا

ماهی سالمون با خمیر یوفکا

ماهی سالمون با خمیر یوفکا

۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز.
زمان آماده سازی : ۱۰ دقیقه
زمان پخت : ۲۰ - ۲۵ دقیقه
مناسب برای : ۴ نفر

مواد مورد نیاز

خمیر یوفکا مستطیلی ۹۵۹۵ : ۸ ورق
فیله ماهیفیله سالمون : ۴۰۰ گرم
کره ذوب شده : ۱۰۰ گرم
روغن زیتون :۱ تا ۲ قاشق غذا خوری
آبلیمو : دو قاشق غدا خوری
زیره : برای تزیین
نمک : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم

ماهی سالمون با خمیر یوفکا

۱. ماهی را با نمک ، فلفل ، روغن زیتون و آبلیمو طعم دار می کنیم .

ماهی سالمون با خمیر یوفکا

۲. خمیر یوفکای ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که حداقل ۱۲ ساعت قبل از استفاده ، خمیر را از فریزر خارج کرده و درون یخچال نگهداری کنیم تا خمیر به آرامی از حالت انجماد خارج شود ، این کار باعث می شود تا سطح خمیرهای داخل بسته کمتر خیس شده و خمیر راحت تر بصورت لایه لایه شود و یا اینکه یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف ۳ تا ۴ سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود  . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید)

۳. یک لایه از خمیر یوفکای ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و سطح آن را توسط قلم مو به کره ذوب شده آغشته می کنیم تا خمیر کاملا مرطوب شود . لایه دوم را روی لایه اول قرار داده و همانند قبل مرطوب می کنیم . این کار را برای لایه های سوم و چهارم نیز تکرار می کنیم.

۴. ماهی طعم دار شده را در وسط خمیر قرار داده و سپس ۴ لایه دیگر خمیر را مانند قبل خوب مرطوب کرده و روی آن قرار می دهیم . سپس از یک طرف خمیر شروع به پیچیدن و تاب دادن لایه ها کنید تا به طرف دیگر برسید . میتوانید از زیره سیاه برای تزیین خمیر استفاده کنید  .

ماهی سالمون با خمیر یوفکا

۵. خمیر را درون فر از قبل گرم شده با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد فرار داده تا سطح خمیر طلایی شده و ماهی پخته شود .

ماهی سالمون با خمیر یوفکا

نکته : شما می توانید از هر نوع ماهی بدون استخوانی که می پسندید استفاده کرده و بسته به ذائقه خود آن را طعم دار کنید .

دسته بندی آموزش ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست