ماهی سالمون با خمیر یوفکا
ماهی سالمون با خمیر یوفکا
۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز.مواد مورد نیاز
خمیر یوفکا مستطیلی ۹۵۹۵ : ۸ ورق فیله سالمون : ۴۰۰ گرم کره ذوب شده : ۱۰۰ گرم روغن زیتون :۱ تا ۲ قاشق غذا خوری |
آبلیمو : دو قاشق غدا خوری زیره : برای تزیین نمک : به میزان لازم فلفل : به میزان لازم |
|
ماهی سالمون با خمیر یوفکا
۱. ماهی را با نمک ، فلفل ، روغن زیتون و آبلیمو طعم دار می کنیم .۲. خمیر یوفکای ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که حداقل ۱۲ ساعت قبل از استفاده ، خمیر را از فریزر خارج کرده و درون یخچال نگهداری کنیم تا خمیر به آرامی از حالت انجماد خارج شود ، این کار باعث می شود تا سطح خمیرهای داخل بسته کمتر خیس شده و خمیر راحت تر بصورت لایه لایه شود و یا اینکه یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف ۳ تا ۴ سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید)
۳. یک لایه از خمیر یوفکای ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و سطح آن را توسط قلم مو به کره ذوب شده آغشته می کنیم تا خمیر کاملا مرطوب شود . لایه دوم را روی لایه اول قرار داده و همانند قبل مرطوب می کنیم . این کار را برای لایه های سوم و چهارم نیز تکرار می کنیم.
۴. ماهی طعم دار شده را در وسط خمیر قرار داده و سپس ۴ لایه دیگر خمیر را مانند قبل خوب مرطوب کرده و روی آن قرار می دهیم . سپس از یک طرف خمیر شروع به پیچیدن و تاب دادن لایه ها کنید تا به طرف دیگر برسید . میتوانید از زیره سیاه برای تزیین خمیر استفاده کنید .
۵. خمیر را درون فر از قبل گرم شده با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد فرار داده تا سطح خمیر طلایی شده و ماهی پخته شود .
نکته : شما می توانید از هر نوع ماهی بدون استخوانی که می پسندید استفاده کرده و بسته به ذائقه خود آن را طعم دار کنید .