سمبوسه میگو با یوفکا

سمبوسه میگو با یوفکا

۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز.
زمان آماده سازی : ۴۰ دقیقه
زمان پخت : ۲۰ دقیقه
مناسب برای : ۶ - ۸ نفر

مواد مورد نیاز

خمیر یوفکا مستطیلی ۹۵۹۵ : ۲۰ برگ
میگو : ۴۰۰ گرم پاک شده
پیازچه : ۱۰۰ گرم
جعفری : ۱۰۰ گرم
پیاز : یک عدد بزرگ
کره ذوب شده : ۱۰۰ گرم
سس کچاپ : دو قاشق غذاخوری
زردچوبه : یک قاشق چایخوری
نمک : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم
زعفران : ۱/۸ قاشق چایخوری
آبلیمو : یک قاشق غذاخوری

سمبوسه میگو با یوفکا

۱. ابتدا میگو را با زعفران و آبلیمو در نصف استکان آب می جوشانیم تا پخته شوند  .

سمبوسه میگو با یوفکا

۲. پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کرده و با زردچوبه و نمک در روغن تفت میدهیم تا طلایی شود  .

سمبوسه میگو با یوفکا

۳. سپس میگو ، سبزیجات ، رب گوجه فرنگی و فلفل قرمز را اضافه کرده و مواد را خوب مخلوط کرده و تفت مختصری می دهیم . ( در حدود ۵ دقیقه )

سمبوسه میگو با یوفکا

۴. خمیر یوفکای ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که حداقل ۱۲ ساعت قبل از استفاده ، خمیر را از فریزر خارج کرده و درون یخچال نگهداری کنیم تا خمیر به آرامی از حالت انجماد خارج شود ، این کار باعث می شود تا سطح خمیرهای داخل بسته کمتر خیس شده و خمیر راحت تر بصورت لایه لایه شود و یا اینکه یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف ۳ تا ۴ سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) .

۵. یک ورق از خمیر یوفکا را روی سطح صافی پهن کرده ،تمام سطح خمیر را با قلم مو به کره ذوب شده آغشته می کنیم تا خمیر کاملا مرطوب شود . یک لایه دیگر از خمیر را روی ورق اول می گذاریم و سطح آن را همانند لایه اول کاملا با کره مرطوب می کنیم .خمیرها را از طول روی هم تا کرده و سطح رویی آن را مجدد به کره آغشته میکنیم  .

سمبوسه میگو با یوفکا

۶. مقداری از مواد را روی خمیر می ریزیم .

سمبوسه میگو با یوفکا

۷. یوفکا را به صورت سمبوسه می پیچیم .

سمبوسه میگو با یوفکا

۸. سمبوسه ها را داخل سینی فر چیده و داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا سطح خمیر تغییر رنگ دهد  .

سمبوسه میگو با یوفکا

سمبوسه میگو با یوفکا

دسته بندی آموزش ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست