سمبوسه مرغ و پنیر با یوفکا
سمبوسه مرغ و پنیر با یوفکا
۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز. زمان آماده سازی : ۴۰ دقیقه
زمان پخت : ۳۰ دقیقه
مناسب برای : ۵-۴ نفر
مواد مورد نیاز
خمیر یوفکا مستطیلی ۹۵۹۵ : ۱۰ ورق پنیر پیتزا : ۲۰۰ گرم مرغ پخته شده : ۳۰۰ گرم هویج پخته و رنده شده : دوعدد متوسط پیازچه خرد شده : ۵ عدد |
جعفری خردشده : ۲ قاشق سوپ خوری کره : ۵۰ گرم نمک : به میزان لازم فلفل : به میزان لازم زردچوبه : به میزان کافی |
|
سمبوسه مرغ و پنیر با یوفکا
- مرغ را با کمی زردچوبه و نمک می پزیم .
- مرغ های پخته شده را ریش ریش کرده و با پنیر پیتزا ، هویج ، جعفری و پیازجه مخلوط می کنیم .
- خمیر یوفکای ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که حداقل ۱۲ ساعت قبل از استفاده ، خمیر را از فریزر خارج کرده و درون یخچال نگهداری کنیم تا خمیر به آرامی از حالت انجماد خارج شود ، این کار باعث می شود تا سطح خمیرهای داخل بسته کمتر خیس شده و خمیر راحت تر بصورت لایه لایه شود و یا اینکه یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف ۳ تا ۴ سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید)
- یک لایه از خمیر را برداشته و سطح آن را با قلم مو به کره ذوب شده آغشته می کنیم ، سپس خمیر را از عرض به دو نیم کرده ( باید دونوار مستطیل شکل داشته باشید ) ، مقداری از مواد را داخل هر کدام از نوارها ریخته و نوار را به صورت سمبوسه می پیچیم . سپس سمبوسه های آماده را داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار داده تا خمیر ها طلایی شوند و یا آنها را در روغن سرخ می کنیم .