سمبوسه مرغ و پنیر با یوفکا

سمبوسه مرغ و پنیر با یوفکا

سمبوسه مرغ و پنیر با یوفکا

۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز.
زمان آماده سازی : ۴۰ دقیقه
زمان پخت : ۳۰ دقیقه
مناسب برای : ۵-۴ نفر

مواد مورد نیاز

خمیر یوفکا مستطیلی ۹۵۹۵ : ۱۰ ورق
پنیر پیتزا : ۲۰۰ گرم
مرغ پخته شده : ۳۰۰ گرم
هویج پخته و رنده شده : دوعدد متوسط
پیازچه خرد شده : ۵ عدد
جعفری خردشده : ۲ قاشق سوپ خوری
کره : ۵۰ گرم
نمک : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم
زردچوبه : به میزان کافی

سمبوسه مرغ و پنیر با یوفکا

  1. مرغ را با کمی زردچوبه و نمک می پزیم .
  2. مرغ های پخته شده را ریش ریش کرده و با پنیر پیتزا ، هویج ، جعفری و پیازجه مخلوط می کنیم .
  3. خمیر یوفکای ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که حداقل ۱۲ ساعت قبل از استفاده ، خمیر را از فریزر خارج کرده و درون یخچال نگهداری کنیم تا خمیر به آرامی از حالت انجماد خارج شود ، این کار باعث می شود تا سطح خمیرهای داخل بسته کمتر خیس شده و خمیر راحت تر بصورت لایه لایه شود و یا اینکه یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف ۳ تا ۴ سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود  . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید)
  4. یک لایه از خمیر را برداشته و سطح آن را با قلم مو به کره ذوب شده آغشته می کنیم ، سپس خمیر را از عرض به دو نیم کرده ( باید دونوار مستطیل شکل داشته باشید ) ، مقداری از  مواد را داخل هر کدام از نوارها ریخته و نوار را به صورت سمبوسه می پیچیم . سپس سمبوسه های آماده را داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار داده تا خمیر ها طلایی شوند و یا آنها را در روغن سرخ می کنیم . 

سمبوسه مرغ و پنیر با یوفکا

دسته بندی آموزش ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست