سمبوسه اسفناج با خمیر یوفکا

سمبوسه اسفناج با خمیر یوفکا

سمبوسه اسفناج با خمیر یوفکا

۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز.
زمان آماده سازی : ۴۰ دقیقه
زمان پخت : ۲۰ دقیقه
مناسب برای : ۸ - ۱۰ نفر

مواد مورد نیاز

خمیر یوفکا مستطیلی ۹۵۹۵ : ده برگ
اسفناج : ۵۰۰ گرم
پیازچه : ۱۰۰ گرم
جعفری : ۱۰۰ گرم
شوید : ۱۰۰ گرم
پنیر فتا : ۲۰۰ گرم
کره ذوب شده : ۲۰۰ گرم
نمک : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم
تخم مرغتخم مرغ : ۳ عدد

سمبوسه اسفناج با خمیر یوفکا

۱. ابتدا پیازچه ، جعفری و شوید را خرد می کنیم .

۲. پیازچه ها را در کره سرخ کرده تا نرم شوند .

سمبوسه اسفناج با خمیر یوفکا

سمبوسه اسفناج با خمیر یوفکا

۳. اسفناج ها را اضافه کرده و مرتب هم زده تا نرم شوند .

۴. اسفناج ها را به ظرف بزرگتری منتقل کرده و جعفری ، شوید ، پنیر فتا ، نمک و فلفل را به آن اضافه می کنیم سپس تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته وخوب هم زده و به مواد اضافه می کنیم .

سمبوسه اسفناج با خمیر یوفکا

۵.  خمیر یوفکای ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که حداقل ۱۲ ساعت قبل از استفاده ، خمیر را از فریزر خارج کرده و درون یخچال نگهداری کنیم تا خمیر به آرامی از حالت انجماد خارج شود ، این کار باعث می شود تا سطح خمیرهای داخل بسته کمتر خیس شده و خمیر راحت تر بصورت لایه لایه شود و یا اینکه یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف ۳ تا ۴ سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود  . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) .

۶. یک ورق از خمیر یوفکا را روی سطح صافی پهن می کنیم . تمام سطح خمیر را با قلم مو به کره ذوب شده آغشته می کنیم تا خمیر کاملا مرطوب شود  .یک لایه دیگر از خمیر را روی ورق اول می گذاریم و سطح لایه دوم را همانند لایه اول کاملا مرطوب می کنیم .

۷. ورقه ها را از عرض برش داده تا ۲ نوار باریک ایجاد شود .مقداری از مواد را روی خمیر می ریزیم .

۸. گوشه سمت راست را بر روی مواد کشیده و به طور مساوی با گوشه سمت چپ قرار دهید و به همین ترتیب ادامه میدهیم تا به شکل سمبوسه درآید.

سمبوسه اسفناج با خمیر یوفکا

سمبوسه اسفناج با خمیر یوفکا

سمبوسه اسفناج با خمیر یوفکا

۹. سمبوسه ها را داخل سینی فر چیده و سطح آنها را به کره ذوب شده آغشته می کنیم .

سمبوسه اسفناج با خمیر یوفکا

۱۰. سمبوسه ها را داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار داده تا سطح خمیرها طلایی شوند .

سمبوسه اسفناج با خمیر یوفکا

دسته بندی آموزش ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست