سمبوسه اسفناج با خمیر یوفکا
سمبوسه اسفناج با خمیر یوفکا
۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز.مواد مورد نیاز
خمیر یوفکا مستطیلی ۹۵۹۵ : ده برگ اسفناج : ۵۰۰ گرم پیازچه : ۱۰۰ گرم جعفری : ۱۰۰ گرم شوید : ۱۰۰ گرم |
پنیر فتا : ۲۰۰ گرم کره ذوب شده : ۲۰۰ گرم نمک : به میزان لازم فلفل : به میزان لازم تخم مرغ : ۳ عدد |
|
سمبوسه اسفناج با خمیر یوفکا
۱. ابتدا پیازچه ، جعفری و شوید را خرد می کنیم .۲. پیازچه ها را در کره سرخ کرده تا نرم شوند .
۳. اسفناج ها را اضافه کرده و مرتب هم زده تا نرم شوند .
۴. اسفناج ها را به ظرف بزرگتری منتقل کرده و جعفری ، شوید ، پنیر فتا ، نمک و فلفل را به آن اضافه می کنیم سپس تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته وخوب هم زده و به مواد اضافه می کنیم .
۵. خمیر یوفکای ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که حداقل ۱۲ ساعت قبل از استفاده ، خمیر را از فریزر خارج کرده و درون یخچال نگهداری کنیم تا خمیر به آرامی از حالت انجماد خارج شود ، این کار باعث می شود تا سطح خمیرهای داخل بسته کمتر خیس شده و خمیر راحت تر بصورت لایه لایه شود و یا اینکه یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف ۳ تا ۴ سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) .
۶. یک ورق از خمیر یوفکا را روی سطح صافی پهن می کنیم . تمام سطح خمیر را با قلم مو به کره ذوب شده آغشته می کنیم تا خمیر کاملا مرطوب شود .یک لایه دیگر از خمیر را روی ورق اول می گذاریم و سطح لایه دوم را همانند لایه اول کاملا مرطوب می کنیم .
۷. ورقه ها را از عرض برش داده تا ۲ نوار باریک ایجاد شود .مقداری از مواد را روی خمیر می ریزیم .
۸. گوشه سمت راست را بر روی مواد کشیده و به طور مساوی با گوشه سمت چپ قرار دهید و به همین ترتیب ادامه میدهیم تا به شکل سمبوسه درآید.
۹. سمبوسه ها را داخل سینی فر چیده و سطح آنها را به کره ذوب شده آغشته می کنیم .
۱۰. سمبوسه ها را داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار داده تا سطح خمیرها طلایی شوند .