تارت سیب زمینی و مارچوبه

تارت سیب زمینی و مارچوبه

تارت سیب زمینی و مارچوبه

۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز.
زمان آماده سازی : ۴۰ دقیقه
زمان پخت : ۲۰ - ۲۵ دقیقه
مناسب برای : ۲-۳ نفر

مواد مورد نیاز

خمیر یوفکا ۹۵۹۵: ۵ ورق
پنیر پیتزا : ۵۰ گرم
سیب زمینی آب پز : ۴ عدد متوسط
پنیر خامه ای : ۱۰۰ گرم
مارچوبه: ۱۰ تا ۱۵ عدد
تخم مرغتخم مرغ : ۱ عدد
کره ذوب شده : ۵۰ گرم
نمک : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم
جوز هندی : ۱/۴ قاشق چایخوری

تارت سیب زمینی و مارچوبه

۱. سیب زمینی ها را بعد از پختن با پنیر خامه ای ، نمک ، فلفل و جوز هندی مخلوط می کنیم تا به حالت پوره دربیاید . بعد از اینکه به خوبی مخلوط شد تخم مرغ را اضافه کرده و به طور کامل هم میزنیم تامواد یکدست شود .

۲. مارچوبه ها را در ظرف آب و نمک جوشان به مدت ۳ دقیقه می جوشانیم ( دو لیوان آب به همراه یک قاشق مربا خوری نمک ) سپس آنها را خشک می کنیم .

۳. خمیر یوفکای ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که حداقل ۱۲ ساعت قبل از استفاده ، خمیر را از فریزر خارج کرده و درون یخچال نگهداری کنیم تا خمیر به آرامی از حالت انجماد خارج شود ، این کار باعث می شود تا سطح خمیرهای داخل بسته کمتر خیس شده و خمیر راحت تر بصورت لایه لایه شود و یا اینکه یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف ۳ تا ۴ سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود  . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) .

۴.  کف ظرف مورد نظر را چرب کرده و یک ورق از یوفکا را درآن قرار می دهیم . سطح خمیر را توسط قلم مو به کره ذوب شده آغشته می کنیم تا خمیر کاملا مرطوب و منعطف شود ، سپس لایه دوم را روی لایه اول گذاشته و مرطوب می کنیم . این کار را برای لایه های بعد نیز تکرار می کنیم تا در نهایت ۵ لایه خمیر یوفکا داشته باشیم .

۵. مواد مخلوط شده را روی خمیر ریخته و سطح خمیر را با پنیر پیتزا می پوشانیم . سپس مارچوبه را روی پنیر می چینیم .

۶.  تارت را درون فر از قبل گرم شده با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ دقیقه قرار داده تا سطح پنیر و خمیر طلایی شود .

تارت سیب زمینی و مارچوبه

تارت سیب زمینی و مارچوبه

دسته بندی آموزش ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست