بورک پنیر فتا ، شوید و فلفل قرمز

بورک پنیر فتا ، شوید و فلفل قرمز

بورک پنیر فتا ، شوید و فلفل قرمز

۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز.
زمان آماده سازی : ۱۵ دقیقه
زمان پخت : ۱۵ دقیقه
مناسب برای : ۵-۶ نفر

مواد مورد نیاز

خمیر یوفکا مستطیلی ۹۵۹۵ : ۱۵ عدد
پنیر فتا : ۱۵۰ گرم
شوید تازه : نصف فنجان
پیازچه : ۳ عدد
آبلیمو : ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون : نصف فنجان
لیمو : یک عدد
سیاه دانه : یک قاشق غذاخوری
فلفل : به میزان لازم

بورک پنیر فتا ، شوید و فلفل قرمز

بورک پنیر فتا ، شوید و فلفل قرمز

۱. فلفل قرمز را خرد می کنیم .

بورک پنیر فتا ، شوید و فلفل قرمز

۲. در مخلوط کنی پنیر فتا ، شوید ، پیازچه ، فلفل قرمز و آبلیمو را مخلوط می کنیم  .

بورک پنیر فتا ، شوید و فلفل قرمز

۳. خمیر یوفکای ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که حداقل ۱۲ ساعت قبل از استفاده ، خمیر را از فریزر خارج کرده و درون یخچال نگهداری کنیم تا خمیر به آرامی از حالت انجماد خارج شود ، این کار باعث می شود تا سطح خمیرهای داخل بسته کمتر خیس شده و خمیر راحت تر بصورت لایه لایه شود و یا اینکه یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف ۳ تا ۴ سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود  . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید)

۴. یک لایه از خمیر را برداشته و روی آن را توسط قلم مو به روغن زیتون آغشته می کنیم تا سطح خمیر کاملا مرطوب شود . لایه دوم را روی لایه اول گذاشته و همانند قبل خمیر را مرطوب می کنیم . این کار را برای لایه سوم نیز تکرار می کنیم .

۵. خمیرهای چرب شده را از وسط نصف کرده به طوریکه دو دسته سه تایی داشته باشیم .

۶. یک قاشق از مواد را داخل خمیر ریخته و رول می کنیم . سطح بیرونی خمیر را به روغن زیتون آغشته و مقداری سیاه دانه و پره های لیمو را روی آن می پاشیم .

بورک پنیر فتا ، شوید و فلفل قرمز

۷. رولها را داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار داده تا روی آنها طلایی شوند .

بورک پنیر فتا ، شوید و فلفل قرمز

دسته بندی آموزش ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست