بورک پنیر فتا ، شوید و فلفل قرمز
بورک پنیر فتا ، شوید و فلفل قرمز
۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز.مواد مورد نیاز
خمیر یوفکا مستطیلی ۹۵۹۵ : ۱۵ عدد پنیر فتا : ۱۵۰ گرم شوید تازه : نصف فنجان پیازچه : ۳ عدد آبلیمو : ۲ قاشق غذاخوری |
روغن زیتون : نصف فنجان لیمو : یک عدد سیاه دانه : یک قاشق غذاخوری فلفل : به میزان لازم |
|
بورک پنیر فتا ، شوید و فلفل قرمز
۱. فلفل قرمز را خرد می کنیم .
۲. در مخلوط کنی پنیر فتا ، شوید ، پیازچه ، فلفل قرمز و آبلیمو را مخلوط می کنیم .
۳. خمیر یوفکای ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که حداقل ۱۲ ساعت قبل از استفاده ، خمیر را از فریزر خارج کرده و درون یخچال نگهداری کنیم تا خمیر به آرامی از حالت انجماد خارج شود ، این کار باعث می شود تا سطح خمیرهای داخل بسته کمتر خیس شده و خمیر راحت تر بصورت لایه لایه شود و یا اینکه یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف ۳ تا ۴ سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید)
۴. یک لایه از خمیر را برداشته و روی آن را توسط قلم مو به روغن زیتون آغشته می کنیم تا سطح خمیر کاملا مرطوب شود . لایه دوم را روی لایه اول گذاشته و همانند قبل خمیر را مرطوب می کنیم . این کار را برای لایه سوم نیز تکرار می کنیم .
۵. خمیرهای چرب شده را از وسط نصف کرده به طوریکه دو دسته سه تایی داشته باشیم .
۶. یک قاشق از مواد را داخل خمیر ریخته و رول می کنیم . سطح بیرونی خمیر را به روغن زیتون آغشته و مقداری سیاه دانه و پره های لیمو را روی آن می پاشیم .
۷. رولها را داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار داده تا روی آنها طلایی شوند .