بورک سیب زمینی با خمیر یوفکا

بورک سیب زمینی با خمیر یوفکا

بورک سیب زمینی با خمیر یوفکا

۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز.
زمان آماده سازی : ۴۵ دقیقه
زمان پخت : ۲۵ - ۳۰ دقیقه
مناسب برای : -

مواد مورد نیاز

خمیر یوفکا۹۵۹۵ : به تعداد لازم
سیب زمینی : ۲ عدد بزرگ
کره : ۱۰۰ گرم
شیر : نصف لیوان
کنجد : یک قاشق سوپ خوری
نمک : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم

بورک سیب زمینی با خمیر یوفکا

۱. سیب زمینی ها را می پزیم . ( برای پختن سیب زمینی میتوان آنها را با پوست داخل آب جوشاند یا اگر وقت ندارید می توانید سیب زمینی را پوست کرده و قطعه قطعه کنید و در آب بجوشانید . ولی اگر زمان کافی در اختیار دارید برای داشتن یک سیب زمینی مغز پخت آن را به مدت ۴۵ دقیقه در دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد درون فر بگذارید . بدین صورت که دور سیب زمینی را با فویل بپوشانید و روی فویل را چند سوراخ کنید ).

۲. سیب زمینی ها را رنده کرده و نیمی از کره ذوب شده را با آن مخلوط می کنیم . سپس شیر را کم کم به آن اضافه می کنیم تا به غلظت دلخواه برسد( پوره نباید زیاد شل باشد ) . در آخر نمک و فلفل را اضافه می کنیم .

۳. خمیر یوفکای ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که حداقل ۱۲ ساعت قبل از استفاده ، خمیر را از فریزر خارج کرده و درون یخچال نگهداری کنیم تا خمیر به آرامی از حالت انجماد خارج شود ، این کار باعث می شود تا سطح خمیرهای داخل بسته کمتر خیس شده و خمیر راحت تر بصورت لایه لایه شود و یا اینکه یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف ۳ تا ۴ سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود  . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) .

۴.  یک ورق از یوفکا را پهن کرده و سطح آن را با قلم مو به کره ذوب شده آغشته می کنیم تا سطح خمیر مرطوب شود .سپس خمیر را به شش قسمت تقسیم می کنیم ( یک برش افقی  و دو برش عمودی )

۵. کمی از مواد را داخل خمیر قرار می دهیم .

بورک سیب زمینی با خمیر یوفکا

بورک سیب زمینی با خمیر یوفکا

۶. بورک های آماده را درون سینی فر چیده و روی خمیر ها را به کره ذوب شده آغشته کرده و مقداری کنجد می پاشیم .

۷. خمیرها را داخل فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانی گراد قرار می دهیم تا سطح خمیر ها طلایی شوند .

بورک سیب زمینی با خمیر یوفکا

بورک سیب زمینی با خمیر یوفکا

بورک سیب زمینی با خمیر یوفکا

دسته بندی آموزش ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست