بقچه قارچ و پنیر با یوفکا
بقچه قارچ و پنیر با یوفکا
۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز.مواد مورد نیاز
خمیر یوفکا مستطیلی ۹۵۹۵: ۲۰ ورق قارچ : ۳۰۰ گرم پنیر خامه ای : ۱۰۰ گرم پیازچه : ۱۰ عدد |
کره ذوب شده : ۱۰۰ گرم آبلیمو: یک قاشق غذا خوری نمک : به میزان لازم فلفل : به میزان لازم |
|
بقچه قارچ و پنیر با یوفکا
۱. قارچ ها را خرد کرده و به همرا آبلیمو تفت میدهیم تا آب قارچ خارج شود .( آبلیمو باعث می شود تا رنگ قارچ سفید بماند )۲. قسمت سفید پیاز چه را جدا کرده و پس از خرد کردن با نمک و فلفل به قارچ اضافه میکنیم .
۳. قسمت سبز پیازچه را در آب جوشانده تا کمی تغییر رنگ داده و نرم شود .
۴. پنیر خامه ای را یه قطعات کوچک برش می دهیم .
۵. خمیر یوفکای ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که حداقل ۱۲ ساعت قبل از استفاده ، خمیر را از فریزر خارج کرده و درون یخچال نگهداری کنیم تا خمیر به آرامی از حالت انجماد خارج شود ، این کار باعث می شود تا سطح خمیرهای داخل بسته کمتر خیس شده و خمیر راحت تر بصورت لایه لایه شود و یا اینکه یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف ۳ تا ۴ سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) .
۶. یک لایه از خمیر را برداشته و سطح آن را به کره ذوب شده آغشته می کنیم تا خمیر مرطوب شود . سپس لایه دوم را روی لایه اول گذاشته و مجدد خمیر را مرطوب می کنیم .
۷. مقدار از مواد را را در وسط خمیر گذاشته و یک تکه از پنیر خامه ای را روی مواد قرار می دهیم .
۸. اطراف خمیر را بالا آورده تا به صورت بقچه در آید ، سپس با یک پیازچه دور خمیر را گره می زنیم .
۹. بقچه های آماده را درون فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار داده تا سطح خمیرها طلایی شود .