بقچه قارچ و پنیر با یوفکا

بقچه قارچ و پنیر با یوفکا

بقچه قارچ و پنیر با یوفکا

۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز.
زمان آماده سازی : ۱۵ دقیقه
زمان پخت : ۱۵ دقیقه
مناسب برای : ۴ - ۵ نفر

مواد مورد نیاز

خمیر یوفکا مستطیلی ۹۵۹۵: ۲۰ ورق
قارچ : ۳۰۰ گرم
پنیر خامه ای : ۱۰۰ گرم
پیازچه : ۱۰ عدد
کره ذوب شده : ۱۰۰ گرم
آبلیمو: یک قاشق غذا خوری
نمک : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم

بقچه قارچ و پنیر با یوفکا

۱. قارچ ها را خرد کرده و به همرا آبلیمو تفت میدهیم تا آب قارچ خارج شود  .( آبلیمو باعث می شود تا رنگ قارچ سفید بماند )

بقچه قارچ و پنیر با یوفکا

۲. قسمت سفید پیاز چه را جدا کرده و پس از خرد کردن با نمک و فلفل به قارچ اضافه میکنیم .

بقچه قارچ و پنیر با یوفکا

۳. قسمت سبز پیازچه را در آب جوشانده تا کمی تغییر رنگ داده و نرم شود .

بقچه قارچ و پنیر با یوفکا

۴. پنیر خامه ای را یه قطعات کوچک برش می دهیم .

بقچه قارچ و پنیر با یوفکا

۵. خمیر یوفکای ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که حداقل ۱۲ ساعت قبل از استفاده ، خمیر را از فریزر خارج کرده و درون یخچال نگهداری کنیم تا خمیر به آرامی از حالت انجماد خارج شود ، این کار باعث می شود تا سطح خمیرهای داخل بسته کمتر خیس شده و خمیر راحت تر بصورت لایه لایه شود و یا اینکه یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف ۳ تا ۴ سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود  . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) .

۶. یک لایه از خمیر را برداشته و سطح آن را به کره ذوب شده آغشته می کنیم تا خمیر مرطوب شود . سپس لایه دوم را روی لایه اول گذاشته و مجدد خمیر را مرطوب می کنیم .

۷. مقدار از مواد را را در وسط خمیر گذاشته و یک تکه از پنیر خامه ای را روی مواد قرار می دهیم .

بقچه قارچ و پنیر با یوفکا

۸. اطراف خمیر را بالا آورده تا به صورت بقچه در آید ، سپس با یک پیازچه دور خمیر را گره می زنیم .

بقچه قارچ و پنیر با یوفکا

۹. بقچه های آماده را درون فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار داده تا سطح خمیرها طلایی شود .

بقچه قارچ و پنیر با یوفکا

بقچه قارچ و پنیر با یوفکا

دسته بندی آموزش ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست