پیراشکی گوشت و سبزیجات

پیراشکی گوشت و سبزیجات

پیراشکی گوشت و سبزیجات

۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز.
زمان آماده سازی : ۴۰ دقیقه
زمان پخت : ۳۰ دقیقه
مناسب برای : ۳ - ۴ نفر

خواص و فواید مصرف به اندازه گوشت قرمز
آنتی اکسیدان و خنثی کننده رادیکال های آزاد:

فواید و عملکرد گوشت قرمز در حقیقت یکی از منابع آنتی اکسیدانی است که رادیکال های آزاد را از بین می برد. سلنیوم موجود در آن با همکاری ویتامین ای عملکرد آنتی اکسیدانی آن را بهبود و به بیشترین حد می رساند تا با رادیکال های آزاد و عوامل به خطر اندازنده سلامت مبارزه کنند.

مواد مورد نیاز

خمیر پیراشکی ۹۵۹۵ : یک بسته
گوشت گوسفند یا گوساله : ۲۵۰ گرم
پنیر پیتزا : ۱۰۰ تا ۱۵۰ گرم
قارچ ورقه شده : ۲۰۰ گرم
پیاز خرد شده : یک عدد
اسفناج خرد شده : ۲۰۰ گرم
سس کچاپ : به میزان لازم
نمک : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم

پیراشکی گوشت و سبزیجات

  1. گوشت را به صورت نوارهای باریک برش زده و با مقدار کمی آب می پزیم ( برای ۱۵ عدد پیراشکی باید ۱۵ تکه گوشت به صورت نوار داشته باشیم ) .
  2. پیاز را نگینی خرد کرده و در مقدار کمی روغن تفت می دهیم تا طلایی شود ، سپس قارچ ، اسفناج ، نمک و فلفل قرمز را اضافه کرده و پس از تفت مختصری شعله را خاموش می کنیم . ( دقت داشته باشید مواد شما آبدار نباشد )
  3. خمیر پیراشکی ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و می گذاریم در زیر لفاف خود از حالت انجماد خارج شود ، بطوریکه هنگام تا کردن خمیر نشکند . سپس مقداری سس کچاپ در وسط خمیر ریخته و یک تکه گوشت روی آن می گذاریم ، مقداری پنیر پیتزا روی گوشت قرار داده و در نهایت کمی از مخلوط قارچ را روی پنیر میریزیم . دو طرف خمیر را با چنگال یا دست می بندیم . سپس خمیرهای آماده را در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار داده تا خمیرها طلایی شوند و یا در مقدار کمی روغن سرخ میکنیم  .

نکته :

میتوانید بنا به ذائقه خود از هر کدام از طعم های متفاوت خمیر پیراشکی ممتاز ۹۵۹۵ ،‌خمیر پیراشکی فلفلی ۹۵۹۵ ، خمیر پیراشکی کچاپ ۹۵۹۵ و خمیر پیراشکی زعفرانی ۹۵۹۵ استفاده نمایید .

دسته بندی آموزش ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست