پیراشکی کدو

۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز.
زمان آماده سازی : ۳۰ دقیقه
زمان پخت : ۳۰ دقیقه
مناسب برای : ۳ - ۴ نفر

کدو سبز بسیار کم نشاسته است یعنی کربوهیدرات کم و فیبر بالایی دارد.

کلسترول، سدیم و چربی کدو سبز پایین است و به حفظ  تعادل کربوهیدرات ها کمک میکند که برای سلامت قلب ضروری است.

کدو سبز منبع خوبی از ویتامین A است.

مواد مورد نیاز

خمیر پیراشکی ۹۵۹۵ : یک بسته
کدو : ۲ عدد
قارچ : ۲۵۰ گرم
پیاز : یک عدد بزرگ
گوشت چرخ کرده : ۱۵۰ گرم
آبلیمو : یک قاشق مرباخوری
زردچوبه : ۱/۲ قاشق چایخوری
نمک : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم

پیراشکی کدو

  1. کدوها را پوست کنده و نگینی می کنیم .
  2. پیاز را نگینی خرد کرده و با مقداری زردچوبه و نمک در مقدار کمی روغن تفت می دهیم تا طلایی شود . سپس کدو را به آن اضافه کرده و تفت می دهیم تا کدوها نرم شوند. گوشت را اضافه کرده و خوب تفت می دهیم تا گوشت پخته شود .
  3. قارچ را خرد کرده و در ظرفی دیگر با آبلیمو بر روی شعله قرار داده تا آب آن خارج شود ، سپس با فلفل دلمه ای به مواد اضافه کرده و مواد را خوب با هم مخلوط می کنیم . پس از اینکه فلفل دلمه ای کمی نرم شد فلفل را افزوده و مواد را از روی شعله بر میداریم .
  4. خمیر پیراشکی ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و می گذاریم در زیر لفاف خود از حالت انجماد خارج شود ، بطوریکه هنگام تا کردن خمیر نشکند .  سپس از مواد داخل خمیر ریخته ( مواد نباید داغ باشد ) و با چنگال یا دست دو طرف خمیر را می بندیم .  خمیرهای آماده را در روغن سرخ کرده و یا در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار داده تا خمیرها طلایی شوند .

نکته :

میتوانید بنا به ذائقه خود از هر کدام از طعم های متفاوت خمیر پیراشکی ممتاز ۹۵۹۵ ، خمیر پیراشکی فلفلی ۹۵۹۵ ، خمیر پیراشکی کچاپ ۹۵۹۵ و خمیر پیراشکی زعفرانی ۹۵۹۵ استفاده فرمایید .

دسته بندی آموزش ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست