پیراشکی میگو

پیراشکی میگو

۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز.
زمان آماده سازی : ۲۰ دقیقه
زمان پخت : ۳۰ دقیقه
مناسب برای : ۳ - ۴ نفر

پیراشکی میگو وعده ای با ارزش غذایی بالا و مقوی می باشد . در عین حال بسیار آسان و سریع پخت می شود.

میگو دارای قابل توجهی املاح ضروری به ویژه آهن و فسفر است . منبع غنی از ویتامین B 12 ، ویتامین D ، سلنیوم، پروتئین با کیفیت بالا، چربی های غیر اشباع و آهن و نیاسین است.

پیراشکی میگو ، پکیج پذیرایی کاملی از ویتامین ها می باشد.

مواد مورد نیاز

خمیر پیراشکی ۹۵۹۵ : یک بسته
میگو پاک شده : ۱۵ عدد
گشنیز : ۱۰ شاخه
پیاز : یک عدد بزرگ
پودر سیر : یک قاشق مرباخوری
پودر آویشن : یک قاشق مرباخوری
آبلیمو : یک قاشق غذاخوری
زردچوبه : نصف قاشق غذاخوری
نمک : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم

پیراشکی میگو

  1. پیاز را خلالی کرده و با مقدار کمی روغن تفت می دهیم، سپس میگو را خرد کرده و اضافه میکنیم . پس از تفت مختصری پودر سیر ، زردچوبه ، آویشن و آبلیمو را اضافه کرده تا میگو طعم دار شود .
  2. پس از پخته شدن میگو (۸ تا ۱۰ دقیقه ) گشنیز را خرد کرده و با نمک و فلفل به مواد افزوده تا کاملا با هم مخلوط شوند .
  3. خمیر پیراشکی ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و می گذاریم در زیر لفاف خود از حالت انجماد خارج شود ، یه طوری که هنگام تا کردن خمیر ترک نخورد . سپس مقداری از مواد داخل خمیر ریخته ( مواد نباید داغ باشد ) و با چنگال یا دست دو طرف خمیر را می بندیم . خمیرهای آماده را در روغن سرخ کرده و یا در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار داده تا خمیرها طلایی شوند .

نکته :

میتوانید بنا به ذائقه خود از هر کدام از طعم های متفاوت خمیر پیراشکی ممتاز ۹۵۹۵ ، خمیر پیراشکی فلفلی ۹۵۹۵ ، خمیر پیراشکی کچاپ ۹۵۹۵ و خمیر پیراشکی زعفرانی ۹۵۹۵ استفاده نمایید .

دسته بندی آموزش ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست