پیراشکی ماهی

پیراشکی ماهی

۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز.
زمان آماده سازی : ۳۰ دقیقه
زمان پخت : ۳۰ - ۲۰ دقیقه
مناسب برای : ۳ - ۴ نفر

ماهی یکی از سالم ترین مواد غذایی روی کره زمین است.

ماهی سرشار از مواد مغذی مهم مانند پروتئین و ویتامین D بوده و همینطور از بهترین منابع اسیدهای چرب امگا ۳ می باشد که برای سلامت بدن و تقویت مغز فوق العاده مهم است.

مواد مورد نیاز

خمیر پیراشکی ۹۵۹۵ : یک بسته
فیله ماهیماهی بدون استخوان : ۴۰۰ گرم
پیازچه : دو قاشق غذا خوری
کره : ۱۵ گرم
آبلیمو : ۱ قاشق غذا خوری
نمک : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم

پیراشکی ماهی

  1. کره را در تابه ای آب کرده و پیازچه را اضافه می کنیم .
  2. ماهی را به قطعات کوچکی تقسیم کرده و به مواد اضافه می کنیم تا پخته شود .
  3.  در نهایت نمک ، فلفل و آبلیمو را اضافه کرده و تابه را از روی حرارت برمیداریم .
  4. خمیر پیراشکی ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و می گذاریم در زیر لفاف خود از حالت انجماد خارج شود . سپس از مواد داخل خمیر ریخته ( مواد نباید داغ باشد ) و با چنگال یا دست دو طرف خمیر را می بندیم . سپس خمیرهای آماده را در روغن سرخ کرده و یا در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار داده تا خمیرها طلایی شوند .

 نکته :

شما میتوانید بنا به ذائقه خود از هر کدام از طعم های متفاوت خمیر پیراشکی ممتاز ۹۵۹۵ ، خمیر پیراشکی فلفلی ۹۵۹۵ ، خمیر پیراشکی کچاپ ۹۵۹۵ و خمیر پیراشکی زعفرانی ۹۵۹۵ استفاده فرمایید .

دسته بندی آموزش ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست