پیراشکی سیب زمینی

پیراشکی سیب زمینی

پیراشکی سیب زمینی

۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز.
زمان آماده سازی : ۴۰ دقیقه
زمان پخت : ۳۰ دقیقه
مناسب برای : ۳ - ۴ نفر

پیراشکی سیب زمینی بهترین گزینه برای یک عصرانه کامل است.

سیب زمینی منبع سرشار از فیبر و پتاسیم است و می تواند موجب افزایش روند هضم، میزان کلسترول و کنترول دیابت شود.

هم چنین بیشترین فایده برای کمک به کاهش فشار خون و محافظت از قلب را دارد.

مواد مورد نیاز

خمیر پیراشکی ۹۵۹۵ : یک بسته
سیب زمینی : ۳ عدد متوسط
جعفری یا گشنیز خرد شده : یک پیمانه
پیاز : یک عدد بزرگ
سیر : ۲ تا ۳ عدد
زردچوبه : ۱/۲ قاشق چایخوری
نمک : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم

پیراشکی سیب زمینی

  1. سیب زمینی ها را پخته و رنده می کنیم .
  2. پیاز را نگینی خرد کرده و با مقداری زردچوبه و نمک در مقدار کمی روغن تفت می دهیم تا طلایی شود . سپس سیر را به آن اضافه کرده و تفت می دهیم .
  3. سیب زمینی رنده شده را اضافه کرده و پس از کمی تفت دادن جعفری را اضافه و مواد را به خوبی با هم مخلوط کرده و از روی حرارت برمی داریم   .
  4. خمیر پیراشکی ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و می گذاریم در زیر لفاف خود از حالت انجماد خارج شود . سپس از مواد داخل خمیر ریخته ( مواد نباید داغ باشد ) و با چنگال یا دست دو طرف خمیر را می بندیم . سپس خمیرهای آماده را در روغن سرخ کرده و یا در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار داده تا خمیرها طلایی شوند .

نکته :

میتوانید بنا به ذائقه خود از هر کدام از طعم های متفاوت خمیر پیراشکی ممتاز ۹۵۹۵ ،‌ خمیر پیراشکی فلفلی ۹۵۹۵ ،‌ خمیر پیراشکی کچاپ ۹۵۹۵ و خمیر پیراشکی زعفرانی ۹۵۹۵ استفاده فرمایید .

 

دسته بندی آموزش ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست