پیتزا مخلوط

پیتزا مخلوط

۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز.
زمان آماده سازی : ۲۰ دقیقه
زمان پخت : ۲۰ دقیقه
مناسب برای : ۲ نفر

مواد مورد نیاز

خمیر پیتزا ۹۵۹۵ : ۲ عدد
پنیر پیتزا پروسس ۹۵۹۵ : ۲۰۰ گرم
سوسیس : ۶ عدد
گوجه فرنگی خرد شده : ۳ عدد
فلفل دلمه ای خرد شده : ۲ عدد
سس گوجه فرنگی : به میزان لازم
زیتون : به میزان کافی
قارچ : برای تزیین

پیتزا مخلوط

  1. ابتدا سوسیس ها را خرد کرده و در مقدار کمی روغن تفت می دهیم .
  2. خمیر پیتزا ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و اجازه میدیم تا زیر لفاف خود از حالت انجماد خارج شود . ظرف مورد نظر را کمی چرب کرده و خمیر پیتزا را درون آن قرار می دهیم .سطح خمیر را به سس گوجه آغشته می کنیم و مقدار کمی از پنیرپیتزا ۹۵۹۵ را روی خمیرمی ریزیم .
  3. سوسیس سرخ شده را به همراه گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای روی خمیر چیده و بقیه پنیر پیتزا را روی مواد میریزیم .
  4. پیتزا را داخل فر از قبل گرم شده در دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار داده تا سطح پنیر طلایی شود . بعد از آماده شدن پیتزا را با قارچ و زیتون تزیین می کنیم .( در صورت دلخواه میتوانید از آویشن به عنوان سبزی معطر روی پیتزا استفاده کنید )

نکته : نان پیتزا نیمه آماده است و به حرارت زیاد احتیاجی ندارد بنابراین شعله ی فر را از بالا تنظیم کنید تا سطح پنیر پیتزا کمی طلایی رنگ شود . در نهایت میتوانید به مدت ۵ دقیقه حرارت فر را از زیر هم روشن کنید تا نان پیتزا کاملا آماده شود.

پیتزا مخلوط

دسته بندی آموزش ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست