پیراشکی مخصوص جزو وعده های غذایی مورد علاقه خیلی ها می باشد. مواد لازم داخل این غذا انرژی و کالری روزانه مورد نظرتون براتون فراهم می کند .
پیراشکی مخصوص
پیراشکی مخصوص
۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز. زمان آماده سازی : ۳۰ دقیقه
زمان پخت : ۳۰ دقیقه
مناسب برای : ۳ - ۴ نفر
مواد مورد نیاز
خمیر پیراشکی ۹۵۹۵ : یک بسته سوسیس کوکتل : ۴ عدد گوشت چرخ کرده : ۳۰۰ گرم پیاز : یک عدد رب گوجه : دو قاشق غذاخوری |
سیب زمینی : دو عدد متوسط زردچوبه : به میزان لازم نمک : به میزان لازم فلفل : به میزان لازم روغن : به میزان لازم |
|
پیراشکی مخصوص
بنا به درخواست دوستان در این دستور آموزش پخت پیراشکی مخصوص و پیچیدن خمیر پیراشکی را به صورت مرحله ای همراه با تصویر برای شما عزیزان قرار داده ایم ، امید است تا بهره کافی را ببرید .۱. سیب زمینی ها را نگینی ریز کرده و به خوبی درون روغن سرخ میکنیم .
۲.فلفل دلمه ریز شده ، گوشت ، سوسیس ریز شده و پیاز را نیز به سیب زمینی اضافه کرده و همه را با هم به خوبی سرخ میکنیم ، سپس نمک ، فلفل قرمز ، زردچوبه و رب را به مواد اضافه کرده و مجدادا به خوبی همه را مخلوط کرده و سرخ میکنیم .
۳. خمیر پیراشکی ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و می گذاریم در زیر لفاف خود از حالت انجماد خارج شود ، بطوریکه هنگام تا کردن خمیر نشکند .
۴.مقداری از مواد را داخل خمیر میریزیم .
۵. یک طرف خمیر را به طرف دیگر برگردانده به طوری که حدود نیم ساعت دو لبه فاصله داشته باشد (لایه زیرین خمیر جلو باشد ) ، سپس یک دست خود را بر روی لبه بالایی میگذاریم و با دست دیگر لبه زیر را مطابق تصویر تا میدهیم .
۶.تمامی پیراشکی ها را به همین ترتیب آماده میکنیم .
۷.پیراشکی مخصوص را درون فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار داده تا سطح خمیر طلایی شود و یا آن ها را درون روغن سرخ میکنیم . پیراشکی مخصوص شما آماده است.
نکته :
میتوانید بنا به ذائقه خود از هر کدام از طعم های متفاوت خمیر پیراشکی ممتاز ۹۵۹۵ ، خمیر پیراشکی فلفلی ۹۵۹۵ ، خمیر پیراشکی کچاپ ۹۵۹۵ و خمیر پیراشکی زعفرانی ۹۵۹۵ استفاده نماید .
۴ دیدگاه. دیدگاه جدید بگذارید
سلام خسته نباشید من با خمیر پیراشکی ۹۵۹۵ زعفرانی پیراشکی درست کردم ولی وقتی از فر خارج کردم خشک بود و اصلا دف نکرده بود چیکار باید میکردم
پف نکرده بود
سلام. وقتی پیراشکی داخل فر درست میکنم خشک میشه مثل چیپس. مشکل چیه
میشه راهنمایی کنید ک چی کار کنیم وقتی خمیر ها سرخ میشن خشک نشن؟