کراکر با خمیر یوفکا
کراکر با خمیر یوفکا
۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز.مواد مورد نیاز
خمیر یوفکا مستطیلی ۹۵۹۵ : به تعداد لازم مغز آفتابگردان : ۳ قاشق غذاخوری کنجد : دو قاشق غذاخوری |
سیاه دانه : یک قاشق غذاخوری کره ذوب شده : ۱۰۰ گرم سفیده تخم مرغ : ۱ عدد |
|
کراکر با خمیر یوفکا
۱. مغزها را در کاسه ای با هم مخلوط می کنیم.۲. خمیر یوفکای ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که حداقل ۱۲ ساعت قبل از استفاده ، خمیر را از فریزر خارج کرده و درون یخچال نگهداری کنیم تا خمیر به آرامی از حالت انجماد خارج شود ، این کار باعث می شود تا سطح خمیرهای داخل بسته کمتر خیس شده و خمیر راحت تر بصورت لایه لایه شود و یا اینکه یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف ۳ تا ۴ سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) .
۳. یک لایه از یوفکا را پهن کرده و سطح آن را با قلم مو به کره ذوب شده آغشته می کنیم . سپس لایه دوم را روی لایه اول قرار داده و همانند قبل کاملا مرطوب می کنیم.
۴. لایه سوم را روی دو لایه قبل قرار داده و سطح آن را به سفیده تخم مرغی که از قبل زده شده آغشته کرده تا تمامی سطح آن را در بر گیرد .
۵. سطح خمیر را توسط مغزها می پوشانیم .
۶. خمیر را به تکه های مربعی برش می زنیم .
۷. خمیرهای برش خورده را داخل فر از قبل گرم شده با حرارت ۲۲۰ درجه سانتی گراد قرار داده تا زمانی که رنگ خمیرها قهوه ای شوند .