کاپ خامه ای با توت فرنگی

کاپ خامه ای با توت فرنگی

کاپ خامه ای با توت فرنگی

۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز.
زمان آماده سازی : ۱۵ دقیقه
زمان پخت : ۱۵ دقیقه
مناسب برای : ۱۲ نفر

مواد مورد نیاز

خمیر یوفکا مستطیلی ۹۵۹۵: ۱۲ برگ
توت فرنگی    توت فرنگی : ۱۲ عدد
  کره ذوب شده : ۱۰۰ گرم
خامه قنادی : ۲۰۰ گرم
پودر قند : به میزان لازم

کاپ خامه ای با توت فرنگی

۱. برای تهیه کاپها می توانید از دستور کاپ میوهای یا کاپ فرنی آموزش داده شده در این سایت استفاده کنید .

کاپ خامه ای با توت فرنگی

۲. سطح کاپها را مقداری پودر قند می پاشیم .

کاپ خامه ای با توت فرنگی

کاپ خامه ای با توت فرنگی

۳. خامه قنادی را داخل نایلون مناسبی میریزیم ( می توانید از قیف هم استفاده کنید ) .

کاپ خامه ای با توت فرنگی

۴. گوشه پلاستیک را با قیچی برش می زنیم .

کاپ خامه ای با توت فرنگی

۵. داخل هر کاپ را با مقداری از خامه پر می کنیم .

کاپ خامه ای با توت فرنگی

کاپ خامه ای با توت فرنگی

۶. توت فرنگی ها را خرد می کنیم .

کاپ خامه ای با توت فرنگی

۷. توت فرنگی خرد شده را روی خامه ها می چینیم .

کاپ خامه ای با توت فرنگی

۸. می توانید از میوه هایی که دوست دارید برای تهیه این کاپ استفاده کنید .

کاپ خامه ای با توت فرنگی

کاپ خامه ای با توت فرنگی

طرز تهیه خامه فرم گرفته ( قنادی ) :

یک بسته خامه صبحانه را باز کرده و شیر اضافی آن را خارج کنید . سپس ۵۰ گرم پودر قند را به آن اضافه کرده و به آرامی مخلوط کنید . ( به ازای هر ۱۰۰ گرم خامه از ۲۵ گرم پودر قند استفاده می کنیم ) . ظرف را در فریزر به مدت ۴ – ۵ ساعت قرار می دهیم . نیم ساعت قبل از استفاده آن را از فریزر خارج کرده تا کمی نرم شود سپس با دور کند همزن به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه خامه را میزنیم ( تا زمانی که خامه به پره های همزن بچسبد و نریزد ).

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست