سمبوسه موز و دنت

سمبوسه موز و دنت

۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز.
زمان آماده سازی : ۱۰ دقیقه
زمان پخت : ۲۰ - ۲۵ دقیقه
مناسب برای : ۱۰ نفر

موز فوایدی برای سلامتی دارد از جمله سلامت قلبی و عروقی، بهبود سلامت روانی، کمک به افزایش انرژی و ایمنی، پیش گیری از کم خونی، جلوگیری از زخم معده، و تسکین بیماری صبحگاهی و همچنین جلوگیری از دیابت ،کوری کمک می کند.

مواد مورد نیاز

خمیر یوفکا مستطیلی ۹۵۹۵ : ۹ ورق
   دنت شکلاتی : ۳ عدد
   موز ریز شده : ۳ عدد
   کره ذوب شده : ۱۰۰ گرم
  گردو خرد شده : برای تزیین
  پودر دارچین : برای تزیین
  خامه : برای تزیین

سمبوسه موز و دنت

  1. خمیر یوفکای ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف ۳ تا ۴ سانتی ایجاد کنید تا خلا داخل بسته خارج شده و هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید ) .
  2. یک لایه از خمیر را برداشته و روی آن را توسط قلم مو به کره ذوب شده آغشته می کنیم تا سطح خمیر کاملا مرطوب شود . سپس لایه دوم را روی لایه اول قرار داده و همانند قبل مرطوب می کنیم . سپس خمیر را از عرض برش داده تا دونوار ایجاد شود.
  3. مقداری از دنت را روی خمیر ریخته و چند تکه موز روی آن قرار می دهیم . سپس خمیر را به صورت سمبوسه می پیچیم .
  4. سمبوسه های آماده را داخل روغن سرخ کرده و پس از سرد شدن روی آن را با پودر دارچین ، خامه و گردوی خرد شده تزیین می کنیم .

سمبوسه موز و دنت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست