موز فوایدی برای سلامتی دارد از جمله سلامت قلبی و عروقی، بهبود سلامت روانی، کمک به افزایش انرژی و ایمنی، پیش گیری از کم خونی، جلوگیری از زخم معده، و تسکین بیماری صبحگاهی و همچنین جلوگیری از دیابت ،کوری کمک می کند.
سمبوسه موز و دنت
سمبوسه موز و دنت
۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز. زمان آماده سازی : ۱۰ دقیقه
زمان پخت : ۲۰ - ۲۵ دقیقه
مناسب برای : ۱۰ نفر
مواد مورد نیاز
خمیر یوفکا مستطیلی ۹۵۹۵ : ۹ ورق دنت شکلاتی : ۳ عدد موز ریز شده : ۳ عدد کره ذوب شده : ۱۰۰ گرم |
گردو خرد شده : برای تزیین پودر دارچین : برای تزیین خامه : برای تزیین |
|
سمبوسه موز و دنت
- خمیر یوفکای ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف ۳ تا ۴ سانتی ایجاد کنید تا خلا داخل بسته خارج شده و هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید ) .
- یک لایه از خمیر را برداشته و روی آن را توسط قلم مو به کره ذوب شده آغشته می کنیم تا سطح خمیر کاملا مرطوب شود . سپس لایه دوم را روی لایه اول قرار داده و همانند قبل مرطوب می کنیم . سپس خمیر را از عرض برش داده تا دونوار ایجاد شود.
- مقداری از دنت را روی خمیر ریخته و چند تکه موز روی آن قرار می دهیم . سپس خمیر را به صورت سمبوسه می پیچیم .
- سمبوسه های آماده را داخل روغن سرخ کرده و پس از سرد شدن روی آن را با پودر دارچین ، خامه و گردوی خرد شده تزیین می کنیم .