سمبوسه شکلاتی

سمبوسه شکلاتی

۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز.
زمان آماده سازی : ۲۰ دقیقه
زمان پخت : ۲۰ - ۲۵ دقیقه
مناسب برای : ۵ - ۶ نفر

مواد مورد نیاز

خمیر یوفکا مستطیلی ۹۵۹۵ : ۱۰ ورق
  شکلات تلخ : ۵۰ گرم
  شکلات شیرین : ۵۰ گرم
  گردو : ۵ عدد
بادام : ۱۰ عدد
زردآلو و آلوی خشک : از هرکدام ۱۰ عدد
پنیر خامه ای : ۱۰۰ گرم
شکر : ۱/۳ فنجان
کره ذوب شده : ۷۵ گرم

سمبوسه شکلاتی

سمبوسه شکلاتی

۱. شکلاتها را رنده کرده و با شکر مخلوط می کنیم . با استفاده از چاقو بر روی تمام میوه ها شیاری ایجاد کرده ، سپس داخل هر میوه را با پنیر خامه ای پر می کنیم سپس بادام ها را داخل آلو ، و گردو ها را داخل زردآلو قرار می دهیم  .

سمبوسه شکلاتی

۲. خمیر یوفکای ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که حداقل ۱۲ ساعت قبل از استفاده ، خمیر را از فریزر خارج کرده و درون یخچال نگهداری کنیم تا خمیر به آرامی از حالت انجماد خارج شود ، این کار باعث می شود تا سطح خمیرهای داخل بسته کمتر خیس شده و خمیر راحت تر بصورت لایه لایه شود و یا اینکه یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف ۳ تا ۴ سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) .

۳. یک لایه از خمیر را برداشته و روی آن را توسط قلم مو به کره ذوب شده آغشته می کنیم تا سطح خمیر کاملا مرطوب شود . سپس لایه دوم را روی لایه اول قرار داده و همانند قبل مرطوب می کنیم . سپس از عرض خمیر را برش زده به طوریکه دو نوار دو لایه داشته باشیم  .

۴.  مقداری از مخلوط شکلات و شکر روی نوار پاشیده سپس یک آلو و زردآلو روی نوار گذاشته و به صورت سمبوسه می پیچیم  .

سمبوسه شکلاتی

۵. سمبوسه ها را به مدت ۲۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ تا ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار داده تا سطح آنها طلایی شود ( میتوانید سمبوسه ها را داخل روغن سرخ کنید ) . دسر را به صورت گرم سرو کنید .

سمبوسه شکلاتی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست