رول شکلات صبحانه با یوفکا

رول شکلات صبحانه با یوفکا

۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز.
زمان آماده سازی : ۱۰ دقیقه
زمان پخت : ۱۵ دقیقه
مناسب برای : ۵ - ۶ نفر

مواد مورد نیاز

خمیر یوفکا مستطیلی ۹۵۹۵ : ده ورق
  شکلات صبحانه : یک شیشه
کره ذوب شده : به میزان کافی

رول شکلات صبحانه با یوفکا

۱. فر را روی دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار داده تا گرم شود .

۲. خمیر یوفکای ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که حداقل ۱۲ ساعت قبل از استفاده ، خمیر را از فریزر خارج کرده و درون یخچال نگهداری کنیم تا خمیر به آرامی از حالت انجماد خارج شود ، این کار باعث می شود تا سطح خمیرهای داخل بسته کمتر خیس شده و خمیر راحت تر بصورت لایه لایه شود و یا اینکه یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف ۳ تا ۴ سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) .

۳. یک لایه از خمیر را برداشته و روی آن را توسط قلم مو به کره ذوب شده آغشته می کنیم تا سطح خمیر کاملا مرطوب شود .

۴. مقداری از شکلات صبحانه را داخل خمیر میریزیم . دو طرف خمیر را به داخل تا می کنیم و به صورت رول می پیچیم .

۷ رول ها را تا زمانیکه روی آنها طلایی شود ، داخل فر قرار می دهیم .

نکته : در این دستور می توانید پس از رول کردن خمیرها ، آنها را در روغن سرخ کنید.

رول شکلات صبحانه با یوفکا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست