سیب ،دارای آنتی اکسیدان است که در سیب های قرمز خوشمزه بیشتر یافت می شود.این آنتی اکسیدان ،سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند، تا دفاع طبیعی بدن را ایجاد کند.سایر مواد مغذی موجود در سیب، ویتامین c است که دارای خواص ضد التهابی می باشد به همین دلیل است که سیب به عنوان تقویت کننده های ایمنی بالا شناخته شده است.
اشترودل سیب
اشترودل سیب
۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز.مواد مورد نیاز
خمیر یوفکا مستطیلی ۹۵۹۵: ۴ ورق سیب : ۲ تا ۳ عدد مغز گردو خرد شده : ۱۰۰ گرم کشمش : ۱۰۰ گرم |
دارچین : ۲ قاشق چای خوری روغن : به میزان کافی کره ذوب شده : به میزان کافی |
|
اشترودل سیب
۱. سیب ها را پوست کنده و به برش های کوچک تقسیم می کنیم .۲. سیبهای برش خورده را با مقدار کمی روغن و دارچین تفت می دهیم ( در حدی که رنگ سیب ها تغییر نکند ) .
۳. مغز گردو خرد شده و کشمش را با سیب مخلوط می کنیم .
۴. خمیر یوفکای ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که حداقل ۱۲ ساعت قبل از استفاده ، خمیر را از فریزر خارج کرده و درون یخچال نگهداری کنیم تا خمیر به آرامی از حالت انجماد خارج شود ، این کار باعث می شود تا سطح خمیرهای داخل بسته کمتر خیس شده و خمیر راحت تر بصورت لایه لایه شود و یا اینکه یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف ۳ تا ۴ سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) .
۵. یک ورق از خمیر یوفکا را پهن کرده و سطح آن را با قلم مو به کره ذوب شده آغشته می کنیم تا خمیر کاملا مرطوب و منعطف شود . لایه دوم را روی لایه اول گذاشته و مطابق قبل مرطوب می کنیم . این کار را برای لایه سوم و چهارم نیز تگرار می کنیم ( در نهایت باید ۴ لایه داشته بشیم ) .
۶. مخلوط سیب را روی خمیر می گذاریم .
۷. دو طرف خمیر را به داخل تا می کنیم .
۸. خمیر را از وسط تا می کنیم .
۹. با چاقو روی خمیر را چند برش کوچک می دهیم تا بخار اضافی خارج شود .
۱۰. خمیر را داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۲۰۰ درجه قرار می دهیم تا سطح خمیر طلایی شود .