کالزونه ژامبون

۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز.
زمان آماده سازی : ۴۰دقیقه
زمان پخت : ۳۰دقیقه
مناسب برای : ۴-۳نفر

خواص فلفل

فلفل سیاه بومی کشور هند است، این گیاه در حفظ سلامت نقش مهمی دارد. در یونان باستان از فلفل نه تنها به عنوان ادویه بلکه به عنوان پول و هدیه استفاده می شد. طبع فلفل گرم و خشک است. مقوی معده و بادشکن می‌باشد.
گرد آن باعث فرار حشرات می‌گردد و برای جلوگیری از بیدزدگی لباس در میان لباس‌ها بپاشند. فلفل مقوی حافظه و اعصاب می‌باشد. مسکن دردهای عصبی است. جهت رفع رطوبت دماغ و معده فلفل با مویز جویده و میل شود. فلفل خون غلیظ را سبک می‌کند.

مواد مورد نیاز

ژامبون گوشت یا مرغ : ۱۵۰ گرم
سیب زمینی پخته و نگینی شده : ۲ عدد
جعفری خرد شده : یک پیمانه
فلفل : به میزان کافی
نمک : به میزان کافی
روغن :به میزان کافی
پنیر پیتزا : ۱۰۰ گرم

 

کالزونه ژامبون

روش تهیه:

۱. ژامبون را به صورت نگینی خرد می‌کنیم.

۲. تمامی مواد (سیب زمینی پخته نگینی شده، ژامبون خرد شده، جعفری خرد شده، پنیر پیتزا، نمک و فلفل) را با هم مخلوط می‌کنیم.

۳. خمیر پیراشکی ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و می‌گذاریم در زیر لفاف خود از حالت انجماد خارج شود، بطوریکه هنگام تا کردن نشکند. سپس از مواد داخل خمیر ریخته و با چنگال یا دست دو طرف خمیر را می‌بندیم. سپس خمیرهای آماده را در روغن سرخ کرده و یا در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار داده تا خمیرها طلایی شوند.

نکته:

می‌توانید بنا به ذائقه خود از هر کدام از طعم های متفاوت خمیر پیراشکی ممتاز ۹۵۹۵،‌ خمیر پیراشکی فلفلی ۹۵۹۵،‌ خمیر پیراشکی کچاپ ۹۵۹۵ و خمیر پیراشکی زعفرانی ۹۵۹۵ استفاده فرمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست