پیراشکی گوشت

۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز.
زمان آماده سازی : ۲۰دقیقه
زمان پخت : ۲۰-۳۰دقیقه
مناسب برای : ۳-۴-نفر

فلفل دلمه

فلفل دلمه ای نیز فلفل شیرین و یا کپسایسیم هستند و در رنگ های مختلف مثل زرد، قرمز، سبز، بنفش و نارنجی موجود هستند. این سبزیجات، بیش از ۹۰۰ سال پیش در جنوب و آمریکای مرکزی پرورش داده شدند و نام فلفل را از استعمارگران اروپایی آمریکای شمالی دریافت کردند. اینها می‌توانند به راحتی در انواع مختلفی از آب و هوا رشد کنند. فلفل دلمه ای شیرین ترکیبی از مزه تند و بافت ترد است. این ها به طور علمی به عنوان کپسایسیم شناخته می‌شوند و متعلق به گروه خانواده بادنجانیان شامل فلفل چیلی، فلفل قرمز، سیب زمینی، گوجه فرنگی و بادمجان است. فلفل سبز و بنفش کمی طعم تلخ دارند، در حالی که مزه قرمز، زرد و نارنجی، طعم شیرین تر و میوه ای دارند.

مواد مورد نیاز

خمیر پیراشکی ۹۵۹۵ : یک بسته
گوشت چرخ کرده : ۱۵۰ گرم
قارچ : ۲۰۰ گرم
سیب زمینی : ۱ عدد ( نگینی سرخ شده )
جعفری خرد شده : ۳ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق غذاخوری
پیاز : ۱ عدد
زرشک : ۲ قاشق غذاخوری
روغن : به میزان کافی
نمک : به میزان کافی
فلفل : به میزان کافی
زردچوبه : به میزان کافی

پیراشکی گوشت

روش تهیه:

۱. پیاز را با مقداری روغن، نمک و زردچوبه تفت می دهیم تا کمی طلایی شود. سپس گوشت را اضافه کرده و به خوبی تفت میدهیم تا گوشت پخته شود.

۲. رب را اضافه کرده، کمی تفت داده سپس سیب زمینی و قارچ را به مواد اضافه کرده و می‌گذاریم تا تفت مختصری بخورد، در نهایت جعفری، زرشک و فلفل را به مواد اضافه می‌کنیم.

۳. خمیر پیراشکی ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و می‌گذاریم در زیر لفاف خود از حالت انجماد خارج شود. سپس از مواد داخل خمیر ریخته (مواد نباید داغ باشد)  و با چنگال یا دست دو طرف خمیر را میبندیم. سپس خمیرهای آماده را در روغن سرخ میکنیم.

نکته:

  •   قارچ را ابتدا به همراه کمی آبلیمو حرارت دهید تا آب اضافی آن خارج شود و رنگ قارچ سفید بماند.
  •   جعفری را زیاد حرارت ندهید چون با عث تلخی آن می‌شود .
  • می‎توانید بنا به ذائقه خود از هر کدام از چهار نوع طعم متفاوت خمیر پیراشکی ممتاز ۹۵۹۵،‌ خمیر پیراشکی کچاپ ۹۵۹۵، خمیر پیراشکی فلفلی ۹۵۹۵ و خمیر پیراشکی زعفرانی ۹۵۹۵ استفاده نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست