پیراشکی کلم و سبزیجات

پیراشکی کلم و سبزیجات

۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز.
زمان آماده سازی : ۴۵ دقیقه
زمان پخت : ۳۰ دقیقه
مناسب برای : ۳ - ۴ نفر

مواد مورد نیاز

کلم : ۲۵۰ گرم
سیب زمینی : دو عدد متوسط
گوجه فرنگی : دو عدد
زیتون : ۱۵ الی ۲۰ دانه
پونه : پنج شاخه
روغن : به میزان لازم
پیاز : یک عدد
سیر : سه حبه
نمک : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم
زردچوبه : به میزان لازم
کنجد: برای تزئین

پیراشکی کلم و سبزیجات

  1. سیب زمینی را آب پز کرده و سپس ریز میکنیم .
  2. پیاز را درون مقداری روغن به همراه نمک ، فلفل و زردچوبه تفت مختصری میدهیم تا طلایی شود ، سپس کلم را به آن اضافه کرده و بعد از این که کمی ملایم شد سیب زمینی ،‌ سیر ،‌ پونه خردشده ،‌گوجه فرنگی حلقه شده و زیتون ریز شده را به آن اضافه میکنیم و همه را با هم به خوبی مخلوط میکنیم .
  3. خمیر پیراشکی ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا در زیر لفاف خود از حالت انجماد خارج شود ( به طوری که هنگام تا زدن خمیر خمیر نشکند ) . سپس از مواد آماده شده در وسط خمیر قرار داده دو طرف خمیر را با دست یا چنگال می بندیم.
  4. پیراشکی ها را درون روغن سرخ کرده و یا در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار میدهیم.
  5. نکته :میتوانید به جای پونه از نعنا نیز استفاده کنید .
  6. نکته :میتوانید بنا به ذائقه خود از هر کدام از چهار نوع طعم متفاوت خمیر پیراشکی ممتاز ۹۵۹۵ ،‌ خمیر پیراشکی کچاپ ۹۵۹۵ ،‌ ‌خمیر پیراشکی فلفلی ۹۵۹۵ و خمیر پیراشکی زعفرانی ۹۵۹۵ استفاده نمایید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست